Breedbandwinkel aanbiedingen overzicht

Breedbandwinkel gaat in de maand november in samenwerking met alle aanbieders extra stunten om u de scherpste aanbiedingen te kunnen doen. Hieronder vindt u een overzicht van de goedkoopste aanbiedingen. Voor een totaaloverzicht en om te zien welke abonnementen op uw adres beschikbaar zijn kunt u uiteraard gebruik maken van onze postcodecheck.

Overstapbonus
Stap nu eenvoudig over naar KPN, Telfort of Tele2 en ontvang tot € 40,- overstapbonus
Nu de overstapdrempels door de recente wetswijziging zijn weggenomen is iedereen na zijn eerste contractsperiode (meestal 1 of 2 jaar) vrij om op elk moment op te zeggen en over te stappen naar een goedkopere internet en/of telefonie aanbieder. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken ontvangt u nu bij een overstap naar KPN, Telfort of Tele2 een extra overstapbonus tot € 40,- op uw rekening!

Telfort
Ontvang € 90 korting en betaal geen activeringskosten voor de vaste lijn
Het eerste halfjaar ontvangt u bij alle Telfort 20Mb abonnementen maar liefst € 15,- korting per maand! Indien u op dit moment nog geen vaste lijn of KPN telefonie abonnement heeft hoeft u bovendien de € 49,95 activeringskosten niet te betalen. Dubbel voordeel, dubbel goed! Bekijk hier alle abonnementen van Telfort.

Tele2
4Mb internet voor slechts € 14,95
Exclusief verkrijgbaar via Breedbandwinkel.nl is het Tele2 Internet 4 Mb abonnement. Voor de vaste lage prijs van € 14,95 per maand ontvangt u snel internet en kunt u gratis gebruik maken van het draadloos modem.
De abonnementen van Tele2 zijn de goedkoopste in de markt. Zo heeft u bijvoorbeeld supersnel 20Mb internet en voordelig bellen vanaf slechts € 14,95 per maand! Bekijk hier alle abonnementen van Tele2.

Online
Hoge kortingen en gratis € 25,- Dixons.nl waardebon
Bij alle abonnementen van Online bieden we u hoge kortingen op de maandelijkse abonnementskosten. Zo ontvangt u bij de internet en telefonie abonnementen maar liefst € 60,- extra korting in het eerste halfjaar! In de maand november ontvangt u bovendien bij alle Online abonnementen gratis een € 25,- Dixons.nl waardebon! Bekijk hier alle abonnementen van Online.

KPN
Extra korting op Internet en InternetPlusBellen
Bestel nu uw KPN Internet of InternetPlusBellen abonnement en ontvang het eerste halfjaar een extra korting van € 10,- per maand!
Probeer nu digitale televisie van Digitenne de eerste 4 weken volledig vrijblijvend en in combinatie met een internet abonnement van KPN of Telfort. Bevalt het niet? Dan stuurt u het pakket kosteloos weer terug! Bekijk hier alle abonnementen van KPN.

XS4ALL
Nu de eerste maand gratis en gratis tijdelijk Mobiel Internet
Het meest complete internet-abonnement vindt u bij XS4ALL, zo ontvangt u niet alleen een draadloos kwaliteitsmodem bij uw abonnement, maar ontvangt u ook gratis een volledig veiligheidspakket en komt een deskundige monteur het abonnement bij u thuis installeren. Bovendien ontvangt u na aanvraag tijdelijk gratis Mobiel Internet, zodat u tijdens de aansluitperiode direct al online bent! Profiteer nu van deze aanbieding en ontvang ook nog de eerste maand gratis! Bekijk hier alle abonnementen van XS4ALL.

CanalDigitaal
Gratis entertainment-bon
Bij alle abonnementen van CanalDigitaal ontvangt u nu gratis een digitale entertainment-bon t.w.v. € 10,-. Met digitale televisie van CanalDigitaal ontvangt u maar liefst 400 TV en radio zenders, waarvan een aantal in HD-kwaliteit! HD is de toekomst van televisiekijken, en daar kunnen u en uw familie nu al van profiteren. Bekijk hier alle abonnementen van CanalDigitaal.

Direct bestellen
Om te zien welke abonnementen beschikbaar zijn op uw adres kunt u gebruik maken van de postcodecheck. Onze telefonische klantenservice en verkoopafdeling is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 op 0900 - 4411444 (€ 0,45 p/m).