XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackersscène en ontwikkelde zich tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Aanbieder XS4ALL heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief.

Populairste XS4ALL aanbiedingen van december

Alleen hier€ 60 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Glasvezel Compact
8.7
Glasvezel Smart en Televisie
9.3
Glasvezel Compact en Televisie
9.3
Snelheid50 Mb100 Mb50 Mb
TV zenders-5858
Opnemen-InclusiefInclusief
VerbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 60,00
cashback
€ 60,00
cashback
€ 60,00
cashback
Prijs per maand€ 48€ 24
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 68,50€ 34,25
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 63€ 31,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle XS4ALL internet abonnementen

Alles over XS4ALL

XS4ALL is in 1993 opgericht en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de meest vooruitstrevende providers van Nederland. Het bedrijf is inmiddels een volledige dochter van KPN, waardoor ze bepaalde combivoordelen kan bieden. XS4ALL biedt zowel los internet als combinatiepakketten met televisie en vaste telefonie aan. Het bedrijf staat bekend als premiumprovider. Dat betekent dat u misschien iets meer betaalt, maar daar krijgt u veel mogelijkheden en een uitstekende klantenservice voor terug.

Afhankelijk van uw adres, kunt u bij XS4ALL internet via glasvezel of via het kopernetwerk krijgen. De laatste variant is bijna overal beschikbaar, glasvezelinternet is dat helaas niet. Controleer daarom via onze postcodecheck of glasvezelinternet op uw adres te krijgen is. Glasvezel heeft als groot voordeel dat de up- en downloadsnelheid zeer hoog, zeer stabiel en gelijk zijn. Hierdoor is ook het uploaden van grotere bestanden zo gepiept. Bij elk internetabonnement krijgt u standaard een modem van hoge kwaliteit en een wifi-versterker.

Op het gebied van televisie valt er bij XS4ALL niet veel te kiezen, maar in dit geval hoeft dat geen probleem te zijn. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van het interactieve-tv-platform van KPN, met dezelfde zenders en mogelijkheden. Dat betekent dat u standaard 60 zenders krijgt, waarvan 42 in HD-kwaliteit. U kunt programma’s opnemen, live pauzeren en tot 7 dagen terugkijken. Ook zijn er een groot aantal extra zenderpakketten waar u uit kunt kiezen. Met de XS4ALL Televisie App kijkt u binnen de EU televisie op smartphone en tablet. Het enige nadeel is dat u, in tegenstelling tot een televisieabonnement van moederbedrijf KPN, geen 4K-kwaliteit kunt ontvangen.

Naast internet en televisie kunt u bij XS4ALL ook vaste telefonie afnemen. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar, van een basisabonnement tot een abonnement waarmee u onbeperkt kunt bellen naar vaste en mobiele nummer in 80 landen. Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden en uitbreidingen beschikbaar.

Klantvoordelen van internet, tv en bellen via XS4ALL

Natuurlijk is een alles-in-1-abonnement voordeliger dan een aantal losse pakketten. Een nog veel interessantere combinatiekorting krijgt u als u KPN Mobiel combineert met internet van XS4ALL. Afhankelijk van het mobiele data-abonnement krijgt u dan 5,00 euro of 7,50 euro korting op uw KPN Mobiel-abonnement. Ook kunt u onbeperkt bellen tussen uw vaste nummers en de KPN Mobiel-nummers op uw adres en kunt u elke maand een gratis zenderpakket kiezen: het Pluspakket of FOX Sports.

Verhuizen: XS4ALL meenemen naar een nieuw adres

Bent u al klant bij XS4ALL en gaat u verhuizen? Dan kunt u in veel gevallen uw internetabonnement meeverhuizen. De exacte mogelijkheden hangen af van waar u gaat wonen. We hebben alle informatie rondom het verhuizen van een XS4ALL-abonnement verzameld.

Opzeggen: een abonnement van XS4ALL beëindigen

Of u uw abonnement bij XS4ALL kunt opzeggen, hangt vaak af van de duur en verstreken looptijd. We hebben de aandachtspunten en mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Net als de informatie over het overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van XS4ALL: zenderoverzichten

Welke zenders u precies kunt ontvangen in combinatie met de verschillende internetabonnementen van XS4ALL? Dat hebben we voor u uitgezocht en vindt u terug in het zenderoverzicht.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via XS4ALL geleverd?

De levertijd van kabelinternet of glasvezelinternet van XS4ALL is gemiddeld 14 dagen. Dit is gemiddeld ten opzichte van andere providers.

XS4ALL bestellen?

XS4ALL is op veel plekken in Nederland te krijgen. Doe onze postcodecheck om te zien wat de mogelijkheden op uw adres zijn. Met onze uitgebreide filter- en sorteermogelijkheden ontdekt u snel wat voor u het beste abonnement is.

XS4ALL nieuws

Wegens succes verlengd: Cadeauweken

Ook ná Black Friday is er nog zat voordeel te behalen. Breedbandwinkel stunt samen met de providers met cadeau's als een tablet, mesh Wifi-set, Apple AirPods, Xbox, tv of hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 85,00 euro. Wees snel, want de acties gelden maar tot en met zondag 12 december en OP = OP! Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, mesh Wifi-set, Apple AirPods, Xbox, tv of hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 85,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Nieuw glasvezelnetwerk KPN open voor andere providers

Vlak voor de zomer kondigden KPN en APG een verregaande samenwerking aan voor de versnelling van het aanleggen van glasvezel. De partijen richtten daarvoor de joint-venture Glaspoort op. Deze week maakte Glaspoort bekend dat de aanbieder het glasvezelnetwerk vanaf 1 oktober openstelt voor andere aanbieders, ook wel Wholesale Access genoemd. Lees meer

KPN en XS4ALL verhogen tarieven per 1 juli 2021

KPN en XS4ALL hebben zojuist bekendgemaakt de tarieven voor bestaande klanten per 1 juli aan te passen. Beide providers geven als reden voor de tariefsverhoging investeringen in netwerken en diensten. Klanten die wegens de prijsverhoging kosteloos het abonnement willen opzeggen kunnen dit doen voor 1 juli 2021. Lees meer

Meer XS4ALL nieuws

XS4ALL contactgegevens

Wilt u contact opnemen met XS4ALL over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw XS4ALL bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  020-3987666 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van XS4ALL
  De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u van XS4ALL.
  Telefonisch via 020-3987666 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  XS4ALL Internet B.V.
  Postbus 1848
  1000BV Amsterdam

Vergelijk de beste XS4ALL aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?