Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Diensten van Telfort

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1996
 • Aantal breedband klanten: 528.200
 • Aantal abonnementen: 24
 • Hoogste snelheid: 200 Mb

Alles over Telfort

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.
De abonnementen zijn dan ook volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Extra diensten zijn echter tegen betaling wel bij te bestellen. Zo krijgt iedere klant precies wat hij nodig heeft en betaalt niemand te veel. Bij Telfort bent u dus ook aan het goede adres voor een extra voordelig 2-in-1 of 3-in-1 pakket.

Het bedrijf

Telfort werd in 1996 opgericht als samenwerkingsverband van British Telecom (BT) en Nederlandse Spoorwegen (NS) voor telefonie op treinstations. Sinds oktober 2005 is het bedrijf een dochter van KPN en in 2009 zijn internetaanbieders Speedlinq, Tiscali en 12Move onderdeel geworden van Telfort. Naast de verkoop van GSM-abonnementen biedt Telfort internet via ADSL(2),VDSL of glasvezel, internet bellen, interactieve tv en mobiel internet. De provider legt de nadruk op eenvoud en de bijbehorende lage prijs. Extra diensten en services zijn echter - tegen betaling - wel mogelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Telfort internet

Nieuwe Telfort klanten kunnen kiezen voor de standaard doe-het-zelf installatie, maar kunnen voor enkele tientjes ook een installatiemonteur bestellen. Met Telfort Internet kun je echt razendsnel en voordelig internetten, zonder datalimiet. Je krijgt een gratis draadloos modem in bruikleen. Daarmee heb je overal in huis draadloos toegang tot internet. Bij Telfort heb je de keuze uit Internet Standaard en Internet Extra. Het verschil zit in de up- en downloadsnelheid. Bij het Standaard krijgt u internet tot 40 mbp/s en bij het Extra pakket ontvangt u tot 80 mbp/s.

Telfort vaste telefonie

De internet bellen dienst gaat uit van gratis voicemail, nummerherkenning en de optie voor een geheim nummer. Nummerbehoud is ook mogelijk maar hiervoor wordt een eenmalig bedrag gerekend. Verder kan men in Nederland onbeperkt bellen met alleen een vast starttarief.

Interactieve tv

Telfort biedt Interactieve TV met ruim 70 TV-zenders in digitale kwaliteit met haarscherp beeld en geluid. Met een druk op de knop pauzeert u ieder programma en kijkt u verder wanneer het u uitkomt. Ook kunt u een live programma eenvoudig terugspoelen of opnemen. Interactieve TV van Telfort is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten zoals het Kidspakket, Ziggo Sport Totaal of FOX Sports Eredivisie. Ook is er het Pluspakket met 42 extra zenders, dit zenderpakket is overigens maandelijks opzegbaar.

Telfort alles-in-1

De beste en goedkoopste Telfort aanbieding voor internet, bellen en/of TV (2-in-1 of 3-in-1) vindt u op onze efficiënte en objectieve vergelijkingssite. Breedbandwinkel.nl helpt u ook graag met overstappen, opzeggen of verlengen.

Telfort nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports

Afgelopen seizoen hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. De tarieven voor het voetbalseizoen 2017/2018 lopen hierdoor dit jaar verder uiteen dan ooit. Lees meer

Miljoenen huishoudens contractvrij door prijsverhogingen

Wegens diverse tariefsverhogingen bij providers KPN, Telfort, XS4ALL, Online en Ziggo zijn ruim 5.000.000 Nederlandse huishoudens nu contractvrij met hun internet, bellen en tv abonnement. Opvallend is dat klanten die willen overstappen zelf op moeten zeggen en geen gebruik kunnen maken van de overstapservice. Lees meer

Telfort verhoogt tarieven en wijzigt interactieve tv

Telfort verhoogt per 1 juli 2017 een aantal tarieven. Zo gaan de maandelijkse abonnementstarieven omhoog voor bestaande klanten, gaat bellen 12 cent per minuut kosten en wordt een extra interactieve tv ontvanger 1 euro duurder per maand. Telfort geeft aan de prijzen te moeten verhogen wegens het verbeteren van de dienstverlening. Lees meer

Telfort contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Telfort over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Telfort bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Telfort
  Het ordernummer ontvangt u per post van Telfort.
  Telefonisch via 0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
 • Postadres

  Telfort
  Postbus 217
  2400AE Alphen aan den Rijn

Best verkochte Telfort pakketten

Veeg over het scherm om te vergelijken (1/3)

     
Alles-in-1 50Mb
Internet 50Mb
Internet en TV 50Mb
Alleen hier met € 10,00 cashback
3 maanden voor € 29,00 per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018
Alleen hier met € 10,00 cashback
Vaste prijs per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018
Alleen hier met € 10,00 cashback
3 maanden voor € 29,00 per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018

Internet

 • Snel 50 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • Snel 50 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • Snel 50 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Bellen

 • Voordelig vast bellen
 • Gratis nummerbehoud

Bellen

Bellen

Tv

Tv

Tv

€ 42,50 / maand
€ 489,50 / jaar
€ 30,00 / maand
€ 380,00 / jaar
€ 42,50 / maand
€ 489,50 / jaar
     
€10cashback

Bestel met € 10,- cashback

Bestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij Telfort. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?