Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Diensten van Telfort

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1996
 • Aantal breedband klanten: 528.200
 • Aantal abonnementen: 12
 • Hoogste snelheid: 200 Mb

Alles over Telfort

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.
De abonnementen zijn dan ook volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Extra diensten zijn echter tegen betaling wel bij te bestellen. Zo krijgt iedere klant precies wat hij nodig heeft en betaalt niemand te veel. Bij Telfort bent u dus ook aan het goede adres voor een extra voordelig 2-in-1 of 3-in-1 pakket.

Het bedrijf

Telfort werd in 1996 opgericht als samenwerkingsverband van British Telecom (BT) en Nederlandse Spoorwegen (NS) voor telefonie op treinstations. Sinds oktober 2005 is het bedrijf een dochter van KPN en in 2009 zijn internetaanbieders Speedlinq, Tiscali en 12Move onderdeel geworden van Telfort. Naast de verkoop van GSM-abonnementen biedt Telfort internet via ADSL(2),VDSL of glasvezel, internet bellen, interactieve tv en mobiel internet. De provider legt de nadruk op eenvoud en de bijbehorende lage prijs. Extra diensten en services zijn echter - tegen betaling - wel mogelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Telfort internet

Nieuwe Telfort klanten kunnen kiezen voor de standaard doe-het-zelf installatie, maar kunnen voor enkele tientjes ook een installatiemonteur bestellen. Met Telfort Internet kun je echt razendsnel en voordelig internetten, zonder datalimiet. Je krijgt een gratis draadloos modem in bruikleen. Daarmee heb je overal in huis draadloos toegang tot internet. Bij Telfort heb je de keuze uit Internet Standaard en Internet Extra. Het verschil zit in de up- en downloadsnelheid. Bij het Standaard krijgt u internet tot 40 mbp/s en bij het Extra pakket ontvangt u tot 80 mbp/s.

Telfort vaste telefonie

De internet bellen dienst gaat uit van gratis voicemail, nummerherkenning en de optie voor een geheim nummer. Nummerbehoud is ook mogelijk maar hiervoor wordt een eenmalig bedrag gerekend. Verder kan men in Nederland onbeperkt bellen met alleen een vast starttarief.

Interactieve tv

Telfort biedt Interactieve TV met ruim 70 TV-zenders in digitale kwaliteit met haarscherp beeld en geluid. Met een druk op de knop pauzeert u ieder programma en kijkt u verder wanneer het u uitkomt. Ook kunt u een live programma eenvoudig terugspoelen of opnemen. Interactieve TV van Telfort is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten zoals het Kidspakket, Ziggo Sport Totaal of FOX Sports Eredivisie. Ook is er het Pluspakket met 42 extra zenders, dit zenderpakket is overigens maandelijks opzegbaar.

Telfort alles-in-1

De beste en goedkoopste Telfort aanbieding voor internet, bellen en/of TV (2-in-1 of 3-in-1) vindt u op onze efficiënte en objectieve vergelijkingssite. Breedbandwinkel.nl helpt u ook graag met overstappen, opzeggen of verlengen.

Telfort nieuws

Providers trekken beltarieven gelijk

Er valt voor de consument weinig meer te kiezen als het aankomt op beltarieven voor vast bellen. Kort na elkaar volgen zowel KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone en Online met een tariefsverhoging naar 11 cent per minuut en een starttarief van 11 cent per gesprek. Lees meer

KPN, Telfort en XS4ALL verlagen tarieven FOX Sports

Telecomproviders KPN, Telfort en XS4ALL maken vandaag bekend de tarieven voor FOX Sports met tien euro per maand te verlagen. FOX Sports Eredivisie wordt nu aangeboden voor 7,50 euro per maand of zelfs gratis in het KPN Compleet pakket. Bestaande klanten ontvangen 10,00 euro korting op de eerstvolgende factuur. Lees meer

Tarieven FOX Sports lopen flink uiteen en aanbod krimpt

Wegens de contractonderhandelingen tussen FOX Sports en de providers lopen de tarieven voor de sportzender dit jaar verder uiteen dan ooit. Lees meer

Ruim 5 miljoen Nederlandse huishoudens contractvrij

Wegens diverse tariefsverhogingen bij providers KPN, Telfort, XS4ALL en Ziggo zijn ruim 5.000.000 Nederlandse huishoudens nu contractvrij met hun internet, bellen en tv abonnement. Door de prijswijzigingen kunnen klanten bij deze providers kosteloos het lopende contract voor 1 juli 2016 opzeggen en overstappen naar een andere provider. Indien niet wordt opgezegd gaat men per 1 juli automatisch akkoord met de tariefsverhogingen. Lees meer

Telfort contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Telfort over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Telfort bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Telfort
  Het ordernummer ontvangt u per post van Telfort.
  Telefonisch via 0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
 • Postadres

  Telfort
  Postbus 217
  2400AE Alphen aan den Rijn

Best verkochte Telfort pakketten

Veeg over het scherm om te vergelijken (1/3)

     
Alles-in-1 50Mb
Internet & Bellen 50Mb
Glasvezel Alles-in-1 100Mb
Alleen hier € 10,00 korting
Alles-in-1 de eerste 6 maanden voor € 29,00 en gratis monteur.
Geldig t/m 31 maart 2017
Alleen hier € 10,00 korting
Internet en bellen nu voor € 30,00 per maand.
Geldig t/m 31 maart 2017
Alleen hier € 10,00 korting
Alles-in-1 de eerste 6 maanden voor € 36,50 en gratis monteur.
Geldig t/m 31 maart 2017

Internet

 • Snel 50 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • Snel 50 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • Supersnel 100 Mb glasvezel internet
 • Gratis modem

Bellen

 • Voordelig vast bellen
 • Gratis nummerbehoud

Bellen

 • Voordelig vast bellen
 • Gratis nummerbehoud

Bellen

 • Voordelig vast bellen
 • Gratis nummerbehoud

Tv

Tv

Tv

€ 42,50 / maand
€ 449,00 / jaar
€ 30,00 / maand
€ 380,00 / jaar
€ 50,00 / maand
€ 539,00 / jaar
     

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij Telfort. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?