De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen nog wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.

Diensten van Tele2

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1993
 • Aantal breedband klanten: 344.300
 • Aantal abonnementen: 4
 • Hoogste snelheid: 20 Mb

Populairste Tele2 aanbiedingen van oktober

Internet Light & TV Light
5.6
Internet Light
5.9
Internet Light, Bellen & TV Light
6.3
Snelheid20 Mb20 Mb20 Mb
TV zenders34-34
Opnemen€ 3,00-€ 3,00
Beltarief--€ 0,13
VerbindingADSLADSLADSL
Levertijd22 dagen
levertijd
22 dagen
levertijd
22 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
Prijs per maand€ 34€ 24
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 26€ 20
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 36€ 26
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Tele2 internet en tv pakketten

Alles over Tele2

De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen nog wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.
Deze telecomaanbieder bestaat sinds 1997 en levert nu een totaalpakket aan zowel consumenten als bedrijven. Eén op de vijf huishoudens in Nederland is momenteel klant bij Tele2.

Tele2 internet

In 2005 nam Tele2 provider Versatel over en investeerde hiermee in een eigen netwerk (dat tegenwoordig voor het grootste deel uit glasvezel bestaat). Vervolgens introduceerde Tele2 ADSL2+ internet, telefonie en televisie via de vaste telefoonaansluiting op de consumentenmarkt. Dit was destijds een belangrijke primeur. Ook werd provider Zonnet overgenomen. Tegenwoordig levert Tele2 internet via VDSL waarbij snelheden op het web mogelijk zijn tot 100 Mb per seconde. Bij het afsluiten van het abonnement wordt er een gratis draadloze WiFi modem in bruikleen gegeven. Klanten kunnen verder vanzelfsprekend gebruikmaken van e-mail, webmail, een veiligheidspakket en een gratis online klantenservice.

Zenderaanbod Tele2 interactieve TV

Bij interactieve TV zit een basis aanbod aan TV-zenders: publieke en commerciële Nederlandse zenders, enkele Duitse en Belgische kanalen en regionale zenders als TV Rijnmond en AT5. Daarnaast kunnen er extra zenderpakketten bijbesteld worden zoals het Pluspakket (o.a. 24Kitchen, BBC1, BBC2, Comedy Central Family, Nick Jr.), Film1 en Ziggo Sport Totaal. In het basispakket zitten ook digitale radiozenders voor een haarscherpe weergave zonder storing (538, SkyRadio, 3FM, Radio 10 Gold, FunX, Q-Music, 100% NL, Efteling radio, etc.).

Goedkoop bellen

Bij Tele2 profiteert u van goedkope beltarieven, ongeacht of u vaste of mobiele nummers belt. Uw oude nummer en telefoontoestel kunt u gewoon houden en u kunt gebruik maken van diensten als wisselgesprek, doorschakelen en voicemail.

Tele2 '3-in-1'

Op zoek naar de beste Tele2 aanbieding voor internet, bellen en/of TV (2-in-1 of 3-in-1)? De provider biedt regelmatig zeer scherpe prijzen op zijn alles-in-één pakketten. Doet u dan de postcodecheck op onze vergelijkingssite voor een snelle en objectieve keuze. Wij helpen graag met overstappen, opzeggen of verlengen.

Tele2 nieuws

XS4ALL nog altijd de beste alles-in-1 provider

Het 10.000 leden tellende gebruikerspanel van de Consumentenbond heeft XS4ALL wederom verkozen tot beste alles-in-1 provider van Nederland. Het inmiddels volledig geïntegreerde KPN-merk moet die eerste plek wel delen met DELTA Kabel in Zeeland. Beide providers scoren een 8.2. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds maandag stunten KPN en Online al met cadeau's als smart tv's en Google Home speakers. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 95,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Tele2 en T-Mobile stemmen VDSL aanbod op elkaar af

Nu Tele2 en T-Mobile na de fusie druk zijn met integratie van beide bedrijven wordt het portfolio van Tele2 flink uitgedund voor deze zomer. Tele2 glasvezel werd al eerder uitgefaseerd, nu stopt Tele2 ook met het aanbieden van VDSL aan nieuwe klanten. Alleen het langzaamste Light instapabonnement is nog verkrijgbaar. Voor snellere abonnementen wordt men doorverwezen naar T-Mobile. Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor topclubs

Jaarlijks vinden er wijzigingen plaats in de doorgifte en tarieven van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie 2019/2020 voetbalseizoen blijken de tarieven verder uiteen te lopen dan ooit wegens wijzigingen in programmering bij FOX Sports. Fans van de drie topclubs blijken de dupe. Lees meer

Meer Tele2 nieuws

Tele2 contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Tele2 over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Tele2 bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Tele2
  De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u van Tele2.
  Telefonisch via 020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Tele2 Nederland B.V.
  Postbus 289
  2400AG Alphen aan den Rijn

Vergelijk de beste Tele2 aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?