De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen nog wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.

Diensten van Tele2

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1993
 • Aantal breedband klanten: 344.300
 • Aantal abonnementen: 16
 • Hoogste snelheid: 100 Mb

Populairste Tele2 aanbiedingen van december

Alleen hier€ 30 cashback
Tele2
Alleen hier€ 30 cashback
Tele2
Alleen hier€ 30 cashback
Tele2
Internet Light
Internet Basis
Internet Light & TV Light
Snelheid20 Mb60 Mb20 Mb
TV zenders--34
Opnemen--€ 3,00
VerbindingADSLVDSLADSL
Contractduur1 jaar1 jaar1 jaar
Cashback of voordeel
€ 30,00
cashback
€ 30,00
cashback
€ 30,00
cashback
Prijs per maand€ 25
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 30
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 33€ 29
Eenmalig € 30
Opties & bestel
Vergelijk zelf alle Tele2 alles-in-één pakketten

Alles over Tele2

De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen nog wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.
Deze telecomaanbieder bestaat sinds 1997 en levert nu een totaalpakket aan zowel consumenten als bedrijven. Eén op de vijf huishoudens in Nederland is momenteel klant bij Tele2.

Tele2 internet

In 2005 nam Tele2 provider Versatel over en investeerde hiermee in een eigen netwerk (dat tegenwoordig voor het grootste deel uit glasvezel bestaat). Vervolgens introduceerde Tele2 ADSL2+ internet, telefonie en televisie via de vaste telefoonaansluiting op de consumentenmarkt. Dit was destijds een belangrijke primeur. Ook werd provider Zonnet overgenomen. Tegenwoordig levert Tele2 internet via VDSL waarbij snelheden op het web mogelijk zijn tot 100 Mb per seconde. Bij het afsluiten van het abonnement wordt er een gratis draadloze WiFi modem in bruikleen gegeven. Klanten kunnen verder vanzelfsprekend gebruikmaken van e-mail, webmail, een veiligheidspakket en een gratis online klantenservice.

Zenderaanbod Tele2 interactieve TV

Bij interactieve TV zit een basis aanbod aan TV-zenders: publieke en commerciële Nederlandse zenders, enkele Duitse en Belgische kanalen en regionale zenders als TV Rijnmond en AT5. Daarnaast kunnen er extra zenderpakketten bijbesteld worden zoals het Pluspakket (o.a. 24Kitchen, BBC1, BBC2, Comedy Central Family, Nick Jr.), Film1 en Ziggo Sport Totaal. In het basispakket zitten ook digitale radiozenders voor een haarscherpe weergave zonder storing (538, SkyRadio, 3FM, Radio 10 Gold, FunX, Q-Music, 100% NL, Efteling radio, etc.).

Goedkoop bellen

Bij Tele2 profiteert u van goedkope beltarieven, ongeacht of u vaste of mobiele nummers belt. Uw oude nummer en telefoontoestel kunt u gewoon houden en u kunt gebruik maken van diensten als wisselgesprek, doorschakelen en voicemail.

Tele2 '3-in-1'

Op zoek naar de beste Tele2 aanbieding voor internet, bellen en/of TV (2-in-1 of 3-in-1)? De provider biedt regelmatig zeer scherpe prijzen op zijn alles-in-één pakketten. Doet u dan de postcodecheck op onze vergelijkingssite voor een snelle en objectieve keuze. Wij helpen graag met overstappen, opzeggen of verlengen.

Tele2 nieuws

Tele2 niet langer goedkoopste alles-in-1 aanbieder

Per vandaag introduceert Tele2 nieuwe abonnementen voor internet, tv en bellen. Tele2 stelt dat het uitgangspunt van de nieuwe abonnementen zoveel mogelijk keuzevrijheid is. Echter is afname van een belbundel met 300 minuten verplicht geworden. Hierdoor zijn de pakketten met bellen 5 euro duurder geworden. Ook zijn de aansluitkosten met 15 euro opgehoogd. Hierdoor is Tele2 niet langer de goedkoopste alles-in-1 aanbieder. Lees meer

Providers trekken beltarieven gelijk

Er valt voor de consument weinig meer te kiezen als het aankomt op beltarieven voor vast bellen. Kort na elkaar volgen zowel KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone en Online met een tariefsverhoging naar 11 cent per minuut en een starttarief van 11 cent per gesprek. Lees meer

Tele2 stopt met aanbieden FOX Sports

Telecomprovider Tele2 heeft geen overeenstemming bereikt met FOX Sports over de doorgifte van haar zenders. Dit betekent dat Tele2 per direct stopt met de verkoop van FOX Sports abonnementen. Op tele2.nl is het al niet meer mogelijk om het FOX Sports abonnement te bestellen. Lees meer

Tele2 breidt portfolio uit met VDSL tot 100Mb

Telecomprovider Tele2 heeft per vandaag haar portfolio uitgebreid met 6 nieuwe pakketten met een snelheid tot 100Mb. De nieuwe snellere pakketten zijn 3 euro duurder dan de bestaande abonnementen met een maximale snelheid van 50Mb. Lees meer

Meer Tele2 nieuws

Tele2 contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Tele2 over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Tele2 bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Tele2
  De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u van Tele2.
  Telefonisch via 020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Tele2 Nederland B.V.
  Postbus 289
  2400AG Alphen aan den Rijn

Vergelijk de beste Tele2 aanbiedingen op uw adres:

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?