Goedkoper. Sneller. Beter.

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Ziggo
 • NLE
 • Youfone
 • T-Mobile
 • Telfort
 • XS4ALL
 • KPN
 • Caiway
 • Online

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

HD digital TV vergelijken

Breedbandwinkel is dé winkel voor de aanschaf van uw HD digital TV abonnement. Onze winkel biedt u een eenvoudige en snelle manier van hd digital tv vergelijken. Zo kunt u altijd kiezen voor het digital TV abonnement dat het beste bij u past!

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 367.869 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 367.869 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

HD Digital TV

Steeds meer consumenten stappen over van analoge TV naar digitale TV (IPTV of DTV) en dit heeft een groot aantal voordelen. Het beeld van digitale televisie is trillings- en ruisvrij, het geluid is zuiverder en er worden meer zenders aangeboden. Daarnaast kan men gebruik maken van interactieve toepassingen zoals Uitzending Gemist, Video on Demand (VoD) of de Elektronische Programma Gids (EPG). Uiteraard moet het TV-signaal meer gegevens versturen en dit vereist een snelle verbinding. Voor dit signaal wordt daarom breedbandinternet gebruikt (ADSL, VDSL, kabel of glasvezel). Men heeft een decoder nodig die al dan niet is uitgerust met een handige harddisk recorder voor het opnemen van programma's. Met deze ontvanger kan men ook programma's live terugspoelen.

Binnen het aanbod van digitale TV maken we onderscheid tussen SD (Standard Definition) en HD (High Definiton). HD Digital TV is de nieuwste generatie van televisie. Dit betekent dat het beeld nog scherper is en meer kleurdiepte bevat. De klassieke PAL-standaard beschikte over 576 beeldlijnen. HDTV heeft er minimaal 720, maar bij de meeste toestellen ligt dit getal al op 1080. Dat is dus bijna een verdubbeling. Het formaat is altijd breedbeeld, maar de exacte verhoudingen en het aantal Herz kunnen variëren. Full HD staat bijvoorbeeld voor een beeldformaat van 1920 x 1080 pixels.

High Definition TV's hebben een speciale HDMI-ingang die moet worden aangesloten via een HDMI-kabel en u heeft een speciale HD decoder nodig (een HD digitale televisie ontvanger). Eigenlijk alle LCD's die nu in de winkel staan, zijn klaar voor HDTV (HD-ready) en er wordt een snelgroeiend percentage aan TV programma's met deze verhoogde beeldkwaliteit uitgezonden. Aanbieders van HD Digital TV zijn bijvoorbeeld Ziggo, T-Mobile, XS4ALL, Online, Telfort, Tele2 en KPN.

Via de vergelijkende postcodecheck van onze winkel kunt u HDTV als optie aangeven, zowel binnen de keuze voor 'digitale televisie' als bij de '3-in-1 of 2-in-1 pakketten' met internet en bellen. Ook overstappen, verlengen en opzeggen, kunt u via onze winkel regelen.

Vergelijk de beste HD TV aanbiedingen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland Bijna 30% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 60+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief analoge zenders
Ontvangers Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX kabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Fiber, Online en Telfort Ziggo KPN, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Fiber, Online en Telfort

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer

Informatie