Programma Gemist met interactieve tv

Programma Gemist of "uitzending gemist" is een dienst van digitale televisie aanbieders in samenwerking met verschillende omroepen om uitgezonden tv-programma's ook na uitzending nog te kunnen bekijken. Via de decoder kunt u een lijst oproepen van beschikbare programma's en deze alsnog op een later tijdstip bekijken zonder deze zelf te hebben opgenomen. Programma Gemist is over het algemeen alleen beschikbaar voor Nederlandse zenders. Bij de commerciële zenders worden vaak extra kosten in rekening gebracht voor het later terugkijken van een uitzending.

Wanneer het programma nog wel bezig is, maar u heeft bijvoorbeeld de eerste tien minuten gemist, dan kunt u in sommige gevallen ook gebruik maken van Begin Gemist of Replay TV. Lees hier meer over Begin Gemist en welke providers dit aanbieden.

Bij sommige providers kunt u standaard tot 2 dagen programma's terugkijken en bij andere providers kan dat tot 10 dagen terug. Het is vaak ook mogelijk om tegen betaling tot 10 dagen terug te kijken.

Programma Gemist bij de providers

  Tot 2 dagen terug Tot 8 dagen terug Tot 10 dagen terug
Caiway
Gratis *
KPN
Gratis
€ 10,00 per maand
Online
€ 5,00 per maand
Tele2
Gratis
Odido
Gratis
XS4ALL
Gratis
€ 10,00 per maand
Ziggo
Gratis **
Gratis ***
  • * Alleen inbegrepen bij pakketten met interactieve TV
  • ** Gratis bij TV start pakketten
  • *** Gratis bij TV Complete & TV Max pakketten

Meer weten over interactieve tv?

Meer informatie over interactieve tv leest u hier