Vergelijk digitale tv aanbiedingen

Vergelijk digitale tv aanbiedingen

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • KPN
 • T-Mobile
 • Telfort
 • Youfone
 • Ziggo
 • Caiway
 • NLE
 • XS4ALL
 • Online

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 349,40
  € 39,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Digitale TV en internet vergelijken

Breedbandwinkel is dé winkel voor het vergelijken en bestellen van digitale TV abonnementen via internet (interatieve TV), dvb-t (Digitenne) of satelliet (CanalDigitaal) en met televisie ontvanger, CI+ of recorder plus HDTV en radio- en TV-zenders als Eredivisie Live.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 363.573 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 363.573 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Digitale TV

Een populaire toepassing van breedbandinternet is digitale TV (DTV). Door de digitale verzending van gegevens kan er veel meer informatie verstuurd worden. Het grootste voordeel hiervan is dat er meer TV- en radiozenders aangeboden kunnen worden dan normaal. Daarnaast worden het beeld en geluid vrij van ruis en trillingen en kunt u gebruik maken van een gratis Elektronische Programma Gids (EPG).

Als u een TV heeft die CI+ gecertificeerd is, dan kunt u kiezen voor de goedkope CI+ module plus insteekkaart/smartcard (afhankelijk van de provider). Hierbij heeft u geen extra kastje of afstandsbediening nodig. Wilt u echter ook programma's kunnen opnemen en live pauzeren plus terug spoelen? Kiest u dan voor een digitaal TV abonnement met een receiver (ontvanger) met harddisk recorder. Deze recorder wordt ook wel simpelweg Digitale Video Recorder (DVR) genoemd en via dit apparaat heeft de klant ook keuze voor handige interactieve diensten als Video on Demand en Programma Gemist. Voor klanten die geen CI+ TV hebben en de recorder optie te duur vinden, is er ook een gewone DTV ontvanger te bestellen.

Als u een HD abonnement en een HD TV heeft (High Definition TV), wordt het ook mogelijk om TV te kijken met haarscherpe HD beeldkwaliteit. Dit is vergelijkbaar met het kijken naar een foto in hoge resolutie. De HD TV wordt via een HDMI-kabel verbonden met een speciale digitale HD decoder. De meeste televisies (flatscreen lcd, led, plasma) van de huidige generatie zijn technisch klaar voor HD TV (HD ready). Vandaag de dag zenden al veel televisiezenders high definition uit en de verwachting is dat dit binnen korte tijd de standaard zal zijn voor de optimale home cinema beleving.

Naast HD is uw abonnement ook uit te breiden met extra zenderpakketten, zoals Sport1, Eredivisie Live (HD), Film1 (HD), kids, erotiek, gay lifestyle en buitenlandse zenders (Turks, Arabisch, Hindoestaans, Antilliaans, etc.).

Huidige Digitale TV aanbieders via het internet (IPTV) zijn o.a. Tele2, KPN, XS4ALL en een aantal glasvezel aanbieders. Via de kabel (DVB-C) is Ziggo. KPN levert daarnaast ook KPN Digitenne via de ether. Digitenne (DVB-T) heeft maar 23 zenders, geen HD en geen interactieve toepassingen. Daartegenover staat dat de klant wel kan kiezen voor een recorder en dat het systeem relatief goedkoop is. KPN Digitenne wordt overigens ook verkocht onder merknamen van concurrenten (o.a. Online).

Op Breedbandwinkel.nl kunt u een volledig aanbod vergelijken van zowel losse digitale TV abonnementen als alles-in-één pakketten waarbinnen digitale TV kijken wordt aangeboden in combinatie met internet en bellen.

Vergelijk de beste digitale tv aanbiedingen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland Bijna 30% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 60+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief analoge zenders
Ontvangers Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX kabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Fiber, Online en Telfort Ziggo KPN, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Fiber, Online en Telfort

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer

Informatie