Vergelijk digitale tv aanbiedingen

Nu €10 cashback en dagje wellness cadeau!

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste alles-in-één pakket

Alleen hier€ 30 cashback
Maximaal Internet + Bellen Basis + Interactieve TV App
6.1
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 750Mb met Bellen en TV
6.3
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV + Bellen 50 Mb
8.4
BesteHet beste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid100 Mb750 Mb50 Mb
TV zenders716460
OpnemenInclusief€ 5,00€ 4,99
Beltarief€ 0,14€ 0,13€ 0,14
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd16 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 30,00
cashback
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 42,50€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 57,50€ 37,50
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 54,50€ 37
Eenmalig € 25
Opties & bestel
Vergelijk zelf alle alles-in-één pakketten
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service

Digitale TV

Een populaire toepassing van internet is digitale TV. Door de digitale verzending van gegevens kan er veel meer informatie verstuurd worden. Het grootste voordeel hiervan is dat er meer TV- en radiozenders aangeboden kunnen worden dan normaal. Daarnaast worden het beeld en geluid vrij van ruis en trillingen.

Als u een TV heeft die CI+ gecertificeerd is, dan kunt u kiezen voor de goedkope CI+ module plus insteekkaart/smartcard (afhankelijk van de provider). Hierbij heeft u geen extra kastje of afstandsbediening nodig. Wilt u echter ook programma’s kunnen opnemen en live pauzeren plus terug spoelen? Kiest u dan voor een digitaal TV abonnement met een receiver (ontvanger) met harddisk recorder. Deze recorder wordt ook wel simpelweg Digital Video Recorder (DVR) genoemd en via dit apparaat heeft de klant ook keuze voor handige interactieve diensten als Video on Demand en Programma Gemist. Voor klanten die geen CI+ TV hebben en de recorder optie te duur vinden, is er ook een gewone digitale tv ontvanger te bestellen.

De meeste digitale tv providers zenden een deel van hun zenders uit in HD, als u tevens een HD TV heeft (High Definition TV), wordt het ook mogelijk om TV te kijken met haarscherpe HD beeldkwaliteit. De HD TV wordt via een HDMI-kabel verbonden met een speciale digitale HD decoder. Praktisch alle TV's (flatscreen lcd, led, plasma) zijn HD TV geschikt. Vandaag de dag zenden al veel televisiezenders high definition uit en de verwachting is dat dit binnen korte tijd de standaard zal zijn voor de optimale home cinema beleving.

Naast HD is uw abonnement ook uit te breiden met extra zenderpakketten, zoals Ziggo Sport Totaal, Fox Sports Eredivisie Live, Film1, kids, erotiek, gay lifestyle en buitenlandse zenders (Turks, Arabisch, Hindoestaans, Antilliaans, etc.).

Huidige Digitale TV aanbieders via het internet (IPTV) zijn o.a. KPN, XS4ALL, T-Mobile, Youfone, NLE, Online, Telfort en alle glasvezel aanbieders in Nederland. Via de kabel (DVB-C) leveren kabelproviders Ziggo, Caiway en Delta.

Op Breedbandwinkel.nl kunt u een volledig aanbod vergelijken van zowel internet en tv abonnementen als alles-in-een pakketten waarbinnen digitale tv kijken wordt aangeboden in combinatie met internet en bellen.

HD TV

TV kijken via digitale televisie biedt de klant een groot aantal voordelen: meer TV- en radio zenders, een beter beeld en geluid plus aanvullende diensten zoals Video on Demand, Uitzending Gemist en TV kijken op een tablet en mobiel. Voor het scherpere HD beeld heeft u een HD-ontvanger nodig en een HDMI-kabel die u aansluit op de HDMI-ingang van uw TV. Alle providers leveren tegenwoordig een HD ontvanger gratis in bruikleen aan en ook ontvangt u een HDMI-kabel.

Alle aanbieders van digitale TV bieden HDTV aan. Vaak zijn er al tientallen zenders in HD kwaliteit beschikbaar. Vrijwel alle Nederlandse zenders zijn al beschikbaar in HD en daarnaast zijn er nieuwe kanalen als National Geographic Channel, Eurosport, Film1 en Fox Sports Eredivisie allemaal in HD kwaliteit te zien.
De verwachting is dat dit aantal in de nabije toekomst alleen nog maar groter gaat worden. De HDTV aanbieders via de internetverbinding van dit moment zijn: Caiway, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Telfort, Tele2, XS4ALL, Youfone en Ziggo.

Interactieve tv

Interactieve tv is de meest uitgebreide vorm van digitale televisie met verreweg de meeste gebruiksmogelijkheden. Ook weten wat u allemaal kunt doen met interactieve tv? Lees hier alles over de mogelijkheden van interactieve tv.

Digitenne

Naast interactieve tv biedt telecomprovider KPN ook digitale TV via Digitenne. Hiermee ontvangt u 23 TV-zenders in digitale kwaliteit en dit systeem is ook geschikt op locaties waar geen internet aanwezig is zoals op de camping. TV kijken via dit antenne systeem biedt minder voordelen dan digitale televisie via het internet (IPTV). Zo zijn er geen interactieve tv mogelijkheden met Digitenne en zijn er – behalve Fox Sports Eredivisie – geen extra zenderpakketten mogelijk.

De klant kan kiezen voor drie verschillende systemen voor draadloos TV kijken via Digitenne. Een moderne flatscreen (plasma, LCD, LED) met ingebouwde DVB-T ontvanger kan gebruikmaken van enkel de Digitenne insteekkaart. De Insteekkaart (CI+ module met smartcard) heeft als voordeel dat u geen extra kastje hoeft te installeren en alleen de afstandsbediening van uw TV kunt gebruiken. De duurste maar meest uitgebreide vorm is TV kijken via de Digitenne recorder. Hiermee kunnen programma's ook worden opgenomen en live worden gepauzeerd. Daarnaast zijn met dit Digitenne systeem ook radiozenders te ontvangen. KPN Digitenne wordt overigens ook aangeboden door andere digitale TV providers zoals Stipte en Online.

Toen Digitenne in 2003 werd gelanceerd was het grootste voordeel ten opzichte van interactieve tv dat het relatief gezien een stuk goedkoper was. Een Digitenne abonnement was toen slechts € 6,95 per maand, tegenwoordig kost Digitenne € 15,50 per maand. Door deze forse prijsverhoging over de jaren heen is een interactief tv abonnement vaak goedkoper dan Digitenne.

Vergelijk de beste digitale tv aanbiedingen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland +/- 30% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 100+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief kabel tv zenders
Ontvangers Standaard ontvanger of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX kabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, XS4ALL, NLE, Youfone, T-Mobile, Online en Telfort Ziggo en Caiway KPN, XS4ALL, NLE, T-Mobile, Online en Telfort
Het laatste nieuws
KPN introduceert nieuwe Hussel abonnementen
KPN introduceert nieuwe Hussel abonnementen

KPN introduceert vandaag haar nieuwe portfolio, genaamd 'Hussel'. Een nieuwe manier om KPN abonnementen samen te stellen, met nieuwe voordelen. Met KPN Hussel bepaalt de klant zelf wat wel en niet nodig is. Bovendien is dit maandelijks aan te passen, omhoog én naar beneden. Lees meer

Dagje wellness cadeau bij uw bestelling
Dagje wellness cadeau bij uw bestelling

Breedbandwinkel gunt u voor de verandering ook eens een dagje zónder internet en tv! Gewoon lekker niets doen en genieten. Bij iedere bestelling ontvangt u nu namelijk een dagje wellness cadeau voor twee personen ter waarde van ruim € 61,00 in een wellnessresort naar keuze. Lees meer

Meer nieuws
Informatie