Vergelijk digitale tv aanbiedingen

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Fiber
 • KPN
 • Vodafone
 • Online
 • Stipte
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Ziggo

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  40 Mb 4 Mb
  VDSL
  62 zenders (35)
  € 358,00
  € 44,00
  €80 korting

  6 maanden voor € 24,00 per maand, geen aansluitkosten en € 50,00 retour.

  6 maanden € 24,00 p/mnd

 • 2
  100 Mb 30 Mb
  VDSL
  34 zenders (14)
  € 419,30
  € 39,95
  €90 korting

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 19,95 p/mnd

 • 3
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  72 zenders (24)
  € 424,00
  € 37,00
  €10 korting

  3 maanden voor € 27,00 per maand.

  3 maanden € 27,00 p/mnd

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  72 zenders (24)
  € 394,00
  € 34,50
  €10 korting

  3 maanden voor € 24,50 per maand.

  3 maanden € 24,50 p/mnd

 • 2
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  62 zenders (35)
  € 402,00
  € 38,50
  €30 korting

  6 maanden voor € 28,50 per maand en geen aansluitkosten (normaal € 30,00).

  6 maanden € 28,50 p/mnd

 • 3
  100 Mb 30 Mb
  VDSL
  34 zenders (14)
  € 419,30
  € 39,95
  €90 korting

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 19,95 p/mnd

Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  0 zenders (0)
  € 282,00
  € 23,50
  €30 korting

  Vaste prijs per maand en geen aansluitkosten (normaal € 30,00).

  Geen aansluitkosten

 • 2
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  0 zenders (0)
  € 283,00
  € 24,00
  €10 korting

  Internet voor een vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 3
  30 Mb 3 Mb
  ADSL
  0 zenders (0)
  € 374,35
  € 29,95
  €10 korting

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de acht bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.662 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

Daarnaast biedt Breedbandwinkel.nl ook minimaal € 10,00 eenmalige korting op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Vergelijk digitale televisie

Breedbandwinkel is dé prijsvergelijk winkel voor digitale televisie abonnementen via internet (interatieve TV), dvb-t (Digitenne) of satelliet (CanalDigitaal) en met ontvanger, CI+ of recorder plus HDTV en zenders als Eredivisie Live.

Waarom hier bestellen?

 • Altijd goedkoper dan de provider
 • Al 313.974 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de acht grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 313.974 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Digitale Televisie

Steeds meer Nederlanders sluiten een abonnement af voor digitale televisie (ook wel DTV of IPTV genoemd). Aanbieders van Digitale televisie via ADSL, VDSL, kabel of glasvezel zijn onder meer Ziggo, Tele2 en KPN.

Ten opzichte van analoge televisie is het beeld en geluid beter (trillings- en ruisvrij), er zijn veel meer TV- en radiozenders te verkrijgen en de klant kan gebruik maken van extra interactieve toepassingen. Dit zijn bijvoorbeeld de gratis Elektronische Programma Gids (EPG), Video on Demand (VoD) en het veelgebruikte 'Programma Gemist'. Voor digitale televisie heeft u een speciale DTV decoder nodig die door de provider wordt geleverd. Als u voor een digitale decoder (ontvanger) kiest met ingebouwde harddisk (Digitale Video Recorder / DVR), dan kunt u ook programma's opnemen of zelfs gedurende een uitzending pauzeren en een stuk terugspoelen.

Wilt u ook gebruik maken van de mogelijkheden van HD televisie (High Definition televisie)? Dan heeft u een televisie toestel nodig die HD-ready is (dit geldt tegenwoordig voor bijna alle flatscreen plasma, lcd en led televisies) en een HD decoder (ontvanger). Deze worden verbonden via een HDMI-kabel aan de HDMI-ingang van uw TV. Met HDTV kunt u digitale HD televisie kijken met haarscherp beeld en geluid, dat tot wel vijf keer gedetailleerder is dan de klassieke analoge televisie. Zo heeft Full HD televisie maar liefst 1080 beeldlijnen ten opzichte van de oude PAL standaard van 576 beeldlijnen.

Een ander aantrekkelijk voordeel van digitale televisie is dat er speciale aanvullende zenderpakketten kunnen worden afgenomen, zoals HD TV, sport, Eredivisie Live, Film1, kinds, erotiek, gay lifestyle of buitenlandse zenders (Turks, Arabisch, Hindoestaans, Antilliaans, etc.).

Overigens biedt KPN twee soorten digitale televisie. De eerste is via een draadloze televisie antenne onder de naam Digitenne. Digitenne biedt een beperkt aantal zenders (rond de 23), maar is vanwege de lage maandlasten voor veel huishoudens toch een aantrekkelijke keuze. Zeker in combinatie met de CI+ module die direct in de televisie gestoken kan worden waardoor geen verdere kastjes of afstandsbedieningen nodig zijn. Er kan echter ook gekozen worden voor een digitale video recorder voor het opnemen en live pauzeren van programma's. De tweede vorm is Interactieve Televisie van KPN via het internet. Hierbij kunnen klanten profiteren van extra digitale diensten zoals Programma Gemist, Video on Demand en HD TV. KPN Digitenne wordt overigens ook aangeboden onder merknamen van concurrenten.

In onze winkel kunt u gemakkelijk alle aanbieders van digitale televisie met elkaar vergelijken door onze postcodecheck in te vullen. U kunt hierbij kiezen voor een los abonnement of een extra voordelig alles-in-1 (3-in-1) pakket gecombineerd met breedband internet en goedkoop internet bellen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht het verlengen of het automatisch opzeggen van uw oude abonnement.

Vergelijk de beste digitale televisie aanbiedingen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland Bijna 30% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 60+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief analoge zenders
Ontvangers Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX kabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Fiber, Online en Telfort Ziggo KPN, Tele2, XS4ALL, Vodafone, Fiber, Online en Telfort

Het laatste nieuws

Tele2 niet langer goedkoopste alles-in-1 aanbieder

Per vandaag introduceert Tele2 nieuwe abonnementen voor internet, tv en bellen. Tele2 stelt dat het uitgangspunt van de nieuwe abonnementen zoveel mogelijk keuzevrijheid is. Echter is afname van een belbundel met 300 minuten verplicht geworden. Hierdoor zijn de pakketten met bellen 5 euro duurder geworden. Ook zijn de aansluitkosten met 15 euro opgehoogd. Hierdoor is Tele2 niet langer de goedkoopste alles-in-1 aanbieder. Lees meer

Providers trekken beltarieven gelijk

Er valt voor de consument weinig meer te kiezen als het aankomt op beltarieven voor vast bellen. Kort na elkaar volgen zowel KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone en Online met een tariefsverhoging naar 11 cent per minuut en een starttarief van 11 cent per gesprek. Lees meer

Informatie