Odido Zakelijk is een toonaangevende provider van connectiviteitsoplossingen voor bedrijven in Nederland. Met een sterke focus op betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit, streeft Odido ernaar om de zakelijke behoeften van haar klanten te vervullen en hen te voorzien van de beste internetoplossingen.

Ons internet en tv advies:

Nog 8 dagen:€ 30 cashback
Internet 50Mb & TV Standaard6.4
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.5
Snelste
Internet Lite & Ziggo GO App8.2
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436451
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 39,50€ 19,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 50,50€ 25,25
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Alles over Odido Zakelijk

Odido Zakelijk Internet maakt gebruik van geavanceerde glasvezelnetwerken om bedrijven te voorzien van supersnelle internetverbindingen. Glasvezel biedt ongekende snelheden en betrouwbaarheid, waardoor bedrijven probleemloos grote hoeveelheden gegevens kunnen verzenden en ontvangen. Of het nu gaat om het uploaden en downloaden van bestanden, het gebruik van cloudtoepassingen of het faciliteren van online communicatie, Odido Zakelijk Internet zorgt voor een naadloze internetervaring.

Odido begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om connectiviteit. Daarom biedt Odido Zakelijk Internet flexibele opties, zoals symmetrische internetverbindingen met gelijke uploadsnelheid als downloadsnelheid, zodat bedrijven efficiënt kunnen werken met cloudopslag, videostreaming en videoconferenties. Daarnaast biedt Odido ook zakelijke 4G-verbindingen als een betrouwbare back-upoptie om ervoor te zorgen dat bedrijven altijd online blijven, zelfs bij eventuele storingen in de vaste verbinding.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Odido hecht veel waarde aan de veiligheid van haar klanten. Daarom biedt Odido Zakelijk Internet geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en beveiligde VPN-verbindingen, om bedrijfsgegevens te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Daarnaast heeft Odido een goed netwerk dat gebouwd is voor betrouwbaarheid en uptime, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele internetverbinding zonder downtime.

Professionele Ondersteuning

Odido Zakelijk Internet wordt ondersteund door een team van ervaren professionals die klaar staan om klanten te helpen met eventuele vragen of technische problemen. Of het nu gaat om de installatie van het internet, het oplossen van netwerkproblemen of het bieden van algemene assistentie, het toegewijde ondersteuningsteam van Odido staat altijd paraat.

Schaalbaarheid en Groeimogelijkheden

Odido begrijpt dat bedrijven kunnen veranderen en groeien. Daarom biedt Odido Zakelijk Internet schaalbare oplossingen die meegroeien met de behoeften van het bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming of een groeiende organisatie, Odido kan internetoplossingen leveren die aanpasbaar zijn en voldoen aan de groeiende vraag naar connectiviteit.

Klantvoordeel bij Odido Zakelijk internet

Kies je naast zakelijk internet ook voor mobiele telefonie van Odido, dan kom je in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die voordelen er precies uitzien, hangt af van het mobiele abonnement dat je kiest. Heb je bijvoorbeeld een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van Odido nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel abonnement krijgt u 2,50 euro korting per maand en tot 2 GB extra data per maand. Bekijk de mogelijkheden via onze postcodecheck, zodat je de verschillende abonnementen eenvoudig kan vergelijken.

Levertijd Odido Zakelijk internet

Odido Zakelijk levert gemiddeld binnen dagen. Deze levertijd is vergelijkbaar met die van veel andere providers.

Odido Zakelijk bestellen?

Benieuwd welke zakelijke diensten Odido op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor jouw situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement hebt gevonden.

Odido Zakelijk nieuws

T-Mobile gaat verder als Odido

Met een nieuwe positionering en een productaanbod dat helemaal aansluit op de klantwensen gaat T-Mobile Nederland vanaf vandaag verder onder de naam Odido. Het bedrijf werd twee jaar geleden overgenomen door investeerders, maar mocht de T-Mobile-naam nog beperkte tijd gebruiken. Lees meer

Meer Odido Zakelijk nieuws

Odido Zakelijk contactgegevens

Wil je contact opnemen met Odido Zakelijk over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Odido Zakelijk bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-7112 (gratis).
  Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:00 uur en zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:30 uur.
 • Postadres

  Odido Netherlands B.V.
  Postbus 16272
  2500 BG Den Haag

Vergelijk de beste Odido Zakelijk aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?