T-Mobile gaat verder als Odido

T-Mobile gaat verder als Odido

Met een nieuwe positionering en een productaanbod dat helemaal aansluit op de klantwensen gaat T-Mobile Nederland vanaf vandaag verder onder de naam Odido. Het bedrijf werd twee jaar geleden overgenomen door investeerders, maar mocht de T-Mobile-naam nog beperkte tijd gebruiken.

De merknamen T-Mobile en Tele2 mobiel zijn beide veranderd naar Odido, dat zowel consumenten als zakelijke klanten gaat bedienen. Daarnaast blijven de merken Ben en Simpel actief. Samen heeft Odido circa 8 miljoen klanten. Odido geeft aan ook de grootste aanbieder van 100 procent glasvezelinternet in Nederland te worden. De provider is op weg om internet- en tv-diensten via glasvezel aan meer dan 6 miljoen huishoudens aan te bieden.

CEO Søren Abildgaard ziet Odido als het antwoord op de status quo op de Nederlandse telecommarkt: “Met een radicale herpositionering sluiten wij aan op hedendaagse klantvragen. Wij gaan het anders doen dan tot nu toe gebruikelijk is in telecom. Bij Odido staat niet de technologie centraal, maar draait alles om mensen. Want de mate waarin je mee kunt komen met technologie, bepaalt de mate waarin je mee kunt komen met de wereld. Het is onze missie ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen en kan genieten van moderne technologie. Dat is niet alleen uniek, maar ook hard nodig.’’ De focus op de mens zie je ook in de klantgerichtheid en dus ook in de service: ''Daar gaan klanten echt verschil ervaren ten opzichte van andere aanbieders,'' aldus Abildgaard.

Voor huidige T-Mobile-abonnees verandert er vooralsnog niets.

door 9.035 keer gelezen