Goedkoper. Sneller. Beter.

Waar bent u naar op zoek?

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Caiway
 • Stipte
 • Online
 • Ziggo
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Fiber
 • KPN
 • T-Mobile

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Altijd minimaal € 10,- korting

Hier bestellen is altijd goedkoper dan bij de provider zelf. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Maandag open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  40 Mb 4 Mb
  VDSL
  62 zenders (35)
  € 358,00
  € 44,00
  €80 korting

  6 maanden voor € 24,00 per maand, geen aansluitkosten en € 50,00 retour.

  Nu met € 50,00 retour

 • 2
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  72 zenders (24)
  € 424,00
  € 37,00
  €10 korting

  3 maanden voor € 27,00 per maand.

  3 maanden € 27,00 p/mnd

 • 3
  25 Mb 2 Mb
  Kabel
  78 zenders (35)
  € 441,90
  € 39,95
  €40 korting

  € 40,00 retour en keuze uit 3 mnd. korting of 12 mnd. gratis Movies & Series XL.

  Nu met € 40,00 retour

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  72 zenders (24)
  € 394,00
  € 34,50
  €10 korting

  3 maanden voor € 24,50 per maand.

  3 maanden € 24,50 p/mnd

 • 2
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  62 zenders (35)
  € 402,00
  € 38,50
  €30 korting

  6 maanden voor € 28,50 per maand en geen aansluitkosten (normaal € 30,00).

  6 maanden € 28,50 p/mnd

 • 3
  40 Mb 4 Mb
  Kabel
  30 zenders (4)
  € 441,90
  € 39,95
  €40 korting

  3 maanden voor € 34,95 per maand en € 40,00 retour.

  Nu met € 40,00 retour

Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  0 zenders (0)
  € 282,00
  € 23,50
  €30 korting

  Vaste prijs per maand en geen aansluitkosten (normaal € 30,00).

  Geen aansluitkosten

 • 2
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  0 zenders (0)
  € 283,00
  € 24,00
  €10 korting

  Internet voor een vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 3
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  0 zenders (0)
  € 349,40
  € 29,95
  €10 korting

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

Daarnaast biedt Breedbandwinkel.nl ook minimaal € 10,00 eenmalige korting op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

3D TV en TV abonnementen

Breedbandwinkel biedt informatie over 3D TV, 3D televisies en 3D brillen en is dé winkel voor het vergelijken van digitale TV abonnementen met ontvanger, CI+ of recorder plus HDTV en zenders als Eredivisie Live.

Waarom hier bestellen?

 • Altijd goedkoper dan de provider
 • Al 327.584 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 327.584 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

3D TV

De 3D beleving kennen we tot nu toe grotendeels alleen nog maar uit de bioscoop met de typische 3D bril. Hoewel de techniek al lange tijd bestaat, vindt deze nu echt zijn weg naar het grote publiek en maakt films als Toy Story 3 3D, Shrek 3D, Harry Potter 3D en Avatar 3D tot de grootste kaskrakers uit de cinema geschiedenis. Door een slimme techniek lijkt het of de beelden werkelijk uit het beeld komen en dit maakt de beleving bijzonder intens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de verschillende kijkhoek van de ogen. In de hersenen wordt zo de illusie gewekt dat de beelden niet twee-dimensionaal plat zijn. Er wordt zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe dimensie aan de film toegevoegd.

Volgens grote TV fabrikanten zoals Philips, Sony, Panasonic en Samsung wordt 3D TV ook de toekomst op de consumentenmarkt. Zij hebben de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van elk hun eigen systeem - met elk hun eigen bril - die driedimensionale TV ook in de huiskamer mogelijk maakt. Samsung had in 2010 de primeur van het eerste 3D TV toestel in de winkel. Er zijn twee soorten brillen: passieve polariserende brillen die het licht per oog filteren en actieve shutter brillen die de lenzen razendsnel om de beurt dimmen. Dit systeem werkt digitaal en draadloos. De standaard techniek die voor 3D TV gebruikt wordt, heet 'blu-ray'. Zeker in combinatie met dit superscherpe full HD TV (High Definition televisie) met waargave tot wel 5 keer scherper in breedbeeld formaat is het resultaat revolutionair te noemen.

Er zijn echter ook 3D fabrikanten die geloven dat de benodigde bril zo'n beperkende factor is, dat hierdoor het publiek niet massaal overstag zal gaan. Niet alleen zit de 3D bril wellicht ongemakkelijk, ook moet je voor iedere kijker een aparte bril aanschaffen en de huidige modellen zijn behoorlijk prijzig. Deze fabrikanten werken dus hard aan een variant waarbij dit hulpmiddel niet nodig is. Prototypes van TV's zonder 3D bril zijn er wel op de markt, maar deze hebben het probleem dat het beeld een stuk minder intens en 'diep' is. Daarnaast moet je rond het midden blijven zitten, waardoor je hooguit met 2 à 3 personen tegelijkertijd kunt kijken. Net als eerder bij de strijd tussen de diverse flatscreens (plasma, LCD, LED), blijft '3D TV kijken mèt of zonder bril' voorlopig dus de grote vraag in 3D televisieland.

Er is op dit moment nog nauwelijks aanbod van deze nieuwe revolutie in 3D TV kijken. Net als bij HD TV moeten films en programma's via een nieuwe techniek worden opgenomen en dit wordt pas rendabel als genoeg mensen beschikken over een TV met 3D weergave (3D ready). Er zijn wel al blu-rayspelers die geschikt zijn en ook de Playstation 3 hoeft alleen nog geüpdate te worden. Ook spelen internetsites als YouTube op de ontwikkeling in met eigen kanalen voor 3D content en het is simpelweg een kwestie van tijd tot ook 3D Skype en 3D games de normaalste zaak van de wereld worden.

Het laatste nieuws

XS4ALL verhoogt snelheden en prijzen

XS4ALL verhoogt de snelheid van haar Compact, Smart en Plus abonnementen. Tevens voert de provider per 4 juli een tariefsverhoging door op deze pakketten. De prijsstijging kan oplopen tot maar liefst 5 euro per maand. Hiernaast kunnen klanten gratis een Wifi-versterker aanvragen of gebruikmaken van mobiel internet. Lees meer

Ziggo en Vodafone introduceren non-stop voordeel

Ziggo klanten met internet en digitale tv én een Vodafone mobiel abonnement profiteren vanaf vandaag van diverse gratis extra's. Zo ontvangen zij dubbele data voor het mobiele abonnement, een extra zenderpakket naar keuze en het beveiligingspakket Safe Online XL. Dit komt voort uit de nauwe samenwerking tussen beide bedrijven. Lees meer

Informatie