Goedkoper. Sneller. Beter.

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Ziggo
 • KPN
 • Online
 • XS4ALL
 • NLE
 • T-Mobile
 • Telfort
 • Caiway
 • Youfone

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

3D TV en TV abonnementen

Breedbandwinkel biedt informatie over 3D TV, 3D televisies en 3D brillen en is dé winkel voor het vergelijken van digitale TV abonnementen met ontvanger, CI+ of recorder plus HDTV en zenders als Eredivisie Live.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 367.884 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 367.884 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

3D TV

De 3D beleving kennen we tot nu toe grotendeels alleen nog maar uit de bioscoop met de typische 3D bril. Hoewel de techniek al lange tijd bestaat, vindt deze nu echt zijn weg naar het grote publiek en maakt films als Toy Story 3 3D, Shrek 3D, Harry Potter 3D en Avatar 3D tot de grootste kaskrakers uit de cinema geschiedenis. Door een slimme techniek lijkt het of de beelden werkelijk uit het beeld komen en dit maakt de beleving bijzonder intens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de verschillende kijkhoek van de ogen. In de hersenen wordt zo de illusie gewekt dat de beelden niet twee-dimensionaal plat zijn. Er wordt zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe dimensie aan de film toegevoegd.

Volgens grote TV fabrikanten zoals Philips, Sony, Panasonic en Samsung wordt 3D TV ook de toekomst op de consumentenmarkt. Zij hebben de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van elk hun eigen systeem - met elk hun eigen bril - die driedimensionale TV ook in de huiskamer mogelijk maakt. Samsung had in 2010 de primeur van het eerste 3D TV toestel in de winkel. Er zijn twee soorten brillen: passieve polariserende brillen die het licht per oog filteren en actieve shutter brillen die de lenzen razendsnel om de beurt dimmen. Dit systeem werkt digitaal en draadloos. De standaard techniek die voor 3D TV gebruikt wordt, heet 'blu-ray'. Zeker in combinatie met dit superscherpe full HD TV (High Definition televisie) met waargave tot wel 5 keer scherper in breedbeeld formaat is het resultaat revolutionair te noemen.

Er zijn echter ook 3D fabrikanten die geloven dat de benodigde bril zo'n beperkende factor is, dat hierdoor het publiek niet massaal overstag zal gaan. Niet alleen zit de 3D bril wellicht ongemakkelijk, ook moet je voor iedere kijker een aparte bril aanschaffen en de huidige modellen zijn behoorlijk prijzig. Deze fabrikanten werken dus hard aan een variant waarbij dit hulpmiddel niet nodig is. Prototypes van TV's zonder 3D bril zijn er wel op de markt, maar deze hebben het probleem dat het beeld een stuk minder intens en 'diep' is. Daarnaast moet je rond het midden blijven zitten, waardoor je hooguit met 2 à 3 personen tegelijkertijd kunt kijken. Net als eerder bij de strijd tussen de diverse flatscreens (plasma, LCD, LED), blijft '3D TV kijken mèt of zonder bril' voorlopig dus de grote vraag in 3D televisieland.

Er is op dit moment nog nauwelijks aanbod van deze nieuwe revolutie in 3D TV kijken. Net als bij HD TV moeten films en programma's via een nieuwe techniek worden opgenomen en dit wordt pas rendabel als genoeg mensen beschikken over een TV met 3D weergave (3D ready). Er zijn wel al blu-rayspelers die geschikt zijn en ook de Playstation 3 hoeft alleen nog geüpdate te worden. Ook spelen internetsites als YouTube op de ontwikkeling in met eigen kanalen voor 3D content en het is simpelweg een kwestie van tijd tot ook 3D Skype en 3D games de normaalste zaak van de wereld worden.

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer

Informatie