Glasvezel van T-Mobile en Open Dutch Fiber in Hoorn

Glasvezel van T-Mobile en Open Dutch Fiber in Hoorn

De verglazing van Nederland gaat met rasse schreden vooruit. Inmiddels is meer dan de helft van alle adressen in Nederland al aangesloten op een glasvezelnetwerk. Dat aantal groeit elke maand met enkele tienduizenden. Binnenkort is Hoorn aan de beurt. Daar realiseren T-Mobile en Open Dutch Fiber 32.000 nieuwe glasvezelaansluitingen.

In juni starten T-Mobile en Open Dutch Fiber in Hoorn met de werkzaamheden om 32.000 adressen in Hoorn aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van de provider. Die adressen liggen verspreid over een aantal wijken en buurtschappen van de gemeente: Risdam, Zwaag, Blokker, Nieuw Steen, Kersenboogerd, Hoorn Noord, Binnenstad, Venenlaankwartier en Grote Waal. Geïnteresseerde bewoners kunnen de voortgang van de werkzaamheden in de diverse wijken hier op de voet volgen.

Eerste aansluitingen in juli
Als alles volgens planning verloopt dan kunnen de eerste huishoudens en bedrijven een maand later al gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit. Klanten die in Hoorn kiezen voor een glasvezel abonnement van T-Mobile kunnen de eerste tien maanden genieten van een speciale korting en hoeven geen eenmalige aansluit- of monteurskosten te betalen.

“Betaalbaar en snel internet moet een basisvoorziening zijn voor ieder huishouden. Goed om te zien dat we met het uitbreiden van ons glasvezelnetwerk deze stap nu ook in Hoorn zetten’’, aldus Tisha van Lammeren, Chief Commercial Officer van T-Mobile Nederland.

Benieuwd wat T-Mobile te bieden heeft op jouw adres? Doe de postcodecheck en zie direct wat er op jouw adres beschikbaar is: