Breedbandwinkel.nl opent 90 Servicepunten in het land

Breedbandwinkel.nl opent 90 Servicepunten in het land

Vlak voor het drukke winkelseizoen opent internetvergelijker Breedbandwinkel.nl negentig Servicepunten in winkelstraten door het hele land. In samenwerking met telecomwinkels Welcom en Telecombinatie zijn klanten sinds deze maand welkom voor persoonlijk internet en tv advies op maat.

Vergelijkende bezoekers van Breedbandwinkel.nl kunnen op basis van de postcodecheck direct de route naar het dichtstbijzijnde Servicepunt bekijken of vrijblijvend een afspraak inplannen. Tijdens het adviesgesprek wordt samen met de klant gekeken naar het best passende abonnement.

Peter van Wezel, oprichter Breedbandwinkel.nl: "Al jaren proberen we de drempel voor onze bezoekers zo laag mogelijk te houden met bijvoorbeeld een gratis 0800-nummer voor advies. We merken dat providers steeds minder persoonlijk contact willen met de klant, wij springen hier nu op in door juist dichter bij de klant te gaan staan".

De aangesloten Servicepunten onderscheiden zich met een professioneel onafhankelijk advies en hoogwaardige service. Daarom zijn de telecomwinkels voornamelijk gevestigd in de kleinere steden en grotere dorpen en staan daarmee dicht bij de klant.

Eefje Jansen, Director Retail bij Yielder Group: "Onze organisaties werken al jaren nauw samen, dus het is een logische stap om onze samenwerking verder te verdiepen en de klant nog meer van onze krachten te laten profiteren. We hebben het breedste internet en tv portfolio van de markt en bieden daarmee voor iedere klant een passende oplossing met onafhankelijk advies. Wij voegen hier vanuit de winkel persoonlijk contact en service aan toe. Zowel voor als na de aankoop, kun je altijd laagdrempelig bij onze winkels terecht. Hiermee zijn we een trots verlengstuk van Breedbandwinkel.nl!”

Breedbandwinkel.nl Servicepunt

"We speelden al veel langer met het idee, maar het was lastig dit voor de consument zo transparant mogelijk in te richten. Door het integreren van elkaars software kunnen we in alle Servicepunten garanderen dat klanten zowel on- als offline kunnen profiteren van alle Breedbandwinkel.nl voordelen. Denk bijvoorbeeld aan onze internetgarantie, cashbacks en de laagste prijsgarantie.", vervolgt van Wezel.

Uiteraard bieden de telecomwinkels van Telecombinatie en Welcom meer dan alleen internet & tv advies. Zo is het ook mogelijk direct te kijken naar alle klantvoordelen in het huishouden in combinatie met een mobiel abonnement, een nieuwe smartphone, sim-only of telefoonreparatie.

Nederland

door 2.163 keer gelezen