Ziggo verhoogt internetsnelheid in Maastricht

Ziggo heeft de snelheden van haar internetabonnementen in Maastricht verhoogd. De abonnementsprijzen blijven daarbij ongewijzigd. De download-snelheid gaat omhoog tot maximaal 120 Mb en de upload-snelheid tot maximaal 10 Mb.

Volgens Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, hebben de inwoners van Maastricht dan de beschikking over de modernste breedbandmogelijkheden van Nederland: "Het Ziggo-netwerk in Maastricht
maakt nu gebruik van de meest moderne technologie en is daarmee klaar voor de toekomst. Wij willen dat onze klanten zelfs de meest veeleisende internettoepassing zonder problemen kunnen gebruiken en dat is nu mogelijk".

Het netwerk van Ziggo heeft nog voldoende ruimte om de snelheden de komende jaren te blijven verhogen. Ziggo voert de hoge snelheden geleidelijk over het land in. Eerder waren de steden Amersfoort, Enschede, Heerhugowaard, Meppel en Tilburg aan de beurt.

De verhoogde snelheden in Maastricht zijn:
Ziggo Internet Z1: 5 Mb / 0,5 Mb
Ziggo Internet Z3: 15 Mb / 2,5 Mb
Ziggo Internet Z3: 80 Mb / 5 Mb *
Ziggo Alles-in-1 Basis: 2 Mb / 0,25 Mb
Ziggo Alles-in-1 Plus: 30 Mb / 4 Mb
Ziggo Alles-in-1 Extra: 120 Mb / 10 Mb *

*) Om deze snelheden te kunnen halen moet u beschikken over apparatuur en bekabeling die deze snelheden aankunnen. Zoals bijvoorbeeld een gigabit-ethernetkaart, eventueel een gigabit-router en CAT5/6 bekabeling.

door Bron: Ziggo, 53.327 keer gelezen