Ziggo verhoogt internetsnelheid in Amersfoort naar 120 Mb

Per vandaag verhoogt Ziggo de snelheden van haar internet abonnementen in Amersfoort. De prijzen blijven daarbij ongewijzigd. De downloadsnelheid gaat omhoog tot maximaal 120 Mb en de uploadsnelheid tot maximaal 10 Mb.

In eerste instantie krijgen zo'n 500 abonnees de nieuwe snelheden. Ziggo voert dan een week lang de allerlaatste testen uit, waarna voor het eind van de maand alle abonnees in Amersfoort de nieuwe verhoogde snelheden krijgen. Enkele andere steden volgen kort daarop.

Volgens Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, hebben de inwoners van Amersfoort vanaf 7 oktober de beschikking over de modernste breedbandmogelijkheden van Nederland: "Het Ziggo-netwerk in Amersfoort maakt nu gebruik van de meest moderne technologie en is daarmee klaar voor de toekomst. Wij willen dat onze klanten zelfs de meest veeleisende internettoepassing zonder problemen kunnen gebruiken en dat is nu mogelijk". Volgens Nijhoff heeft het netwerk van Ziggo nog ruimte zat om de snelheden de komende jaren te blijven verhogen.

De verhoogde snelheden in Amersfoort zijn:
Ziggo Internet Z1: 5 Mb / 0,5 Mb
Ziggo Internet Z3: 15 Mb / 2,5 Mb
Ziggo Internet Z3: 80 Mb / 5 Mb *
Ziggo Alles-in-1 Basis: 2 Mb / 0,25 Mb
Ziggo Alles-in-1 Plus: 30 Mb / 4 Mb
Ziggo Alles-in-1 Extra: 120 Mb / 10 Mb *

*) Om deze snelheden te kunnen halen moet u beschikken over apparatuur en bekabeling die deze snelheden aankunnen. Zoals bijvoorbeeld een gigabit-ethernetkaart, eventueel een gigabit-router en CAT5/6 bekabeling.

door Bron: Ziggo, 53.611 keer gelezen