Ziggo prijsverhoging per 1 juli 2024

Ziggo prijsverhoging per 1 juli 2024

Ziggo past per 1 juli 2024 een inflatiecorrectie toe op de tarieven voor internet, tv en vast bellen. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat internet 1,00 euro duurder wordt per maand. Voor tv, vast bellen en Ziggo Go geldt elk een prijsverhoging van 0,50 euro per maand.

Ziggo stelt dat een prijsstijging in Nederland ook invloed heeft op haar kosten. Ziggo bekijkt jaarlijks of zij deze gestegen kosten in de prijzen doorvoeren. Voor zo'n wijziging gebruikt Ziggo het CBS-inflatiepercentage over het vorige jaar. Dit jaar wordt gerekend met een inflatiepercentage van 3,8%.

Prijswijzigingen per 1 juli 2024
Afhankelijk van het pakket wordt de prijs samen 1,00 euro tot 2,00 euro duurder per maand. Deze prijsverhoging geldt vooralsnog alleen voor klanten die tussen 1 april en 1 juli 2024 een Ziggo abonnement afsluiten, wijzigen of verlengen.
De prijsverhoging voor klanten van vóór 1 april is momenteel nog niet bekend. Ziggo geeft aan deze klanten persoonlijk op de hoogte gesteld te stellen per email of melding op de factuur.

AbonnementPrijsverhoging
Internet Lite+€1,00
Internet Start+€1,00
Internet XXL+€1,00
Internet Elite+€1,00
TV Start+€0,50
TV Complete+€0,50
TV Max+€0,50
Ziggo GO+€0,50
TV Start (los abonnement)+€1,20
Kabel TV (los abonnement)+€0,87
Vast Bellen+€0,50
Volop Bellen+€0,55

Als er een kortingsbedrag of -percentage is afgesproken voor een bepaalde periode, dan blijft dat geldig totdat die actieperiode is afgelopen. Dit word dan wel berekend over de nieuwe abonnementsprijs.

Kosteloos het abonnement beëindigen voor het einde van het contract is niet mogelijk. Volgens de algemene voorwaarden van Ziggo mogen zij jaarlijks de prijzen van de abonnementen wijzigen tot maximaal het CBS-inflatiepercentage.

Benieuwd wat Ziggo of een andere provider te bieden heeft op jouw adres? Doe de postcodecheck en vergelijk het direct: