Youfone nu beschikbaar in E-Fiber glasvezelgebieden

Youfone nu beschikbaar in E-Fiber glasvezelgebieden

Klanten die in een glasvezelgebied van E-Fiber wonen, kunnen vanaf nu ook kiezen voor de internet, tv en bellen abonnementen van Youfone. Met de komst van Youfone kunnen klanten met een glasvezelaansluiting van E-Fiber nu kiezen uit de diensten van totaal tien providers.

De samenwerking tussen E-Fiber en Youfone is op 11 februari ingegaan. Klanten die kiezen voor een internet en tv abonnement van Youfone op het glasvezelnetwerk van E-Fiber kunnen, net als via het netwerk van KPN, de eerste 12 maanden gratis naar de drie ESPN Eredivisie zenders kijken. Via onze postcodecheck kan direct gecontroleerd worden welke aanbiedingen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn.


Open glasvezelnetwerk
E-Fiber is als glasvezelprovider met name actief in zogenoemde buitengebieden, kleine steden en dorpen in Oost-Brabant, Noord-Limburg, West-Brabant en de kop van Noord-Holland. De provider legt een zogenoemd open glasvezelnetwerk aan waar alle aanbieders gebruik van kunnen maken om hun diensten in het verzorgingsgebied van E-Fiber aan te bieden.

"We zijn blij dat Youfone als belangrijke nationale speler op het gebied van mobiele en thuis diensten nu internet en tv diensten gaat leveren via ons glasvezelnetwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod”, aldus Gerard Overmars, CCO van E-Fiber.

Youfone is van oorsprong een virtuele mobiele netwerkprovider die haar dienstenaanbod eind 2017 uitbreidde met de levering van internet, tv en bellen abonnementen. In november van 2020 had Youfone nog een primeur te pakken. Het werd de eerste provider in Nederland die een bruikleendecoder met Android TV OS en ingebouwde Chromecast aan haar klanten levert.

door 4.611 keer gelezen