T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog.

Glasvezel
Voor glasvezelabonnementen maakt T-Mobile deels gebruik van een eigen netwerk. In deze gebieden introduceert T-Mobile nu abonnementen met een snelheid van 750 Mb vanaf 37,50 euro per maand. Deze komen in plaats van de 500 Mb abonnementen, maar zijn 7,50 euro per maand goedkoper geworden.
In overige gebieden waar T-Mobile glasvezel aanbiedt via het KPN Wholesale netwerk blijft 500 Mb de hoogste snelheid.

VDSL
De VDSL internetabonnementen met een snelheid van 50 Mb worden 0,50 euro duurder per maand. De pakketten met een snelheid van 100 Mb gaan met 1,50 euro omhoog.

Bellen
Het beltarief gaat met 1 cent omhoog naar 13 cent per minuut met een starttarief van 13 cent. Hiermee heeft provider T-Mobile op het moment het duurste beltarief naar vaste en mobiele nummers.
De belpakketten 'Bellen Extra' en 'Bellen Plus' waarmee onbeperkt gebeld kan worden ondergaan een naamsverandering. Deze heten vanaf nu 'Unlimited Vast Bellen' en 'Unlimited Vast Bellen Plus'.

Mobiel + Thuis Voordeel
De extra voordelen voor klanten met zowel een T-Mobile Mobiel en een T-Mobile Thuis abonnement blijven ongewijzigd. Deze klanten ontvangen iedere maand 2,50 euro extra korting per maand en gratis alle Fox Sports Eredivisie kanalen.

Beschikbaarheid
De nieuwe 750 Mb glasvezelabonnementen zijn slechts beperkt beschikbaar in gebieden waar T-Mobile haar eigen glasvezelnetwerk inzet. Controleer met behulp van de postcodecheck wat T-Mobile op uw adres te bieden heeft:


door Bron: T-Mobile, 13.929 keer gelezen