T-Mobile internet en tv: tot 345,00 euro korting

T-Mobile internet en tv: tot 345,00 euro korting

T-Mobile start 2023 met hoge kortingen. Niet alleen op internet en tv, maar ook op los internet. Het grootste voordeel pak je wanneer de combinatie met T-Mobile mobiel wordt gemaakt. De korting loopt dan op tot maar liefst 340,00 euro voor het eerste jaar.

Korting op korting
Standaard betaal je voor internet of internet en tv de eerste 6 maanden slechts 30,00 euro per maand. Hierbovenop ontvang je nu tijdelijk van Breedbandwinkel eenmalig 75,00 euro cashback op je rekening.
Extra voordeel haal je uit de combinatie met T-Mobile mobiel. Als je namelijk op hetzelfde adres een T-Mobile mobiel abonnement geregistreerd hebt staan, ontvang je naast extra data en korting op het mobiele abonnement, ook nog eens 5,00 euro korting per maand op internet en tv.
Kies je ervoor dit mobiele abonnement af te sluiten op dezelfde dag als je internet en tv abonnement, dan worden ook nog eens de 30,00 euro aansluitkosten geschrapt.
Heb je al T-Mobile mobiel? Dan is een verlenging van je abonnement wellicht ook mogelijk; ook dan geldt dat de aansluitkosten voor internet en tv komen te vervallen.

Korting eerste 6 maanden
6 maanden €20,00 korting per maand
€120,00
Breedbandwinkel cashback
Eenmalig €75,00 cashback op je rekening
€75,00
Klantvoordeel i.c.m. mobiel
12 maanden €5,00 korting op internet en tv
€60,00
Geen aansluitkosten i.c.m. mobiel
Bij T-Mobile mobiel verlenging of nieuwe sim-only
€30,00
Totale korting€285,00

Bij een T-Mobile glasvezel internet en tv abonnement met een snelheid van 1 Gigabit per seconde loopt de korting zelfs op tot maar liefst 340,00 euro in het eerste jaar wanneer je dit combineert met een verlenging van je T-Mobile abonnement of een overstap naar T-Mobile sim-only.

Internet via VDSL of razendsnel glasvezel
Op dit moment is T-Mobile glasvezel met een snelheid van 1 Gigabit per seconde al beschikbaar op 3,3 miljoen adressen in Nederland en dit wordt alleen maar meer.
T-Mobile heeft namelijk de ambitie om uit te groeien tot de grootste en snelste aanbieder van betaalbaar glasvezelinternet in Nederland. Daarvoor werkt de provider onder andere samen met Open Dutch Fiber en Primevest aan projecten die moeten leiden tot de uitrol van 1 miljoen nieuwe glasvezelaansluitingen in de komende drie jaar.

T-Mobile glasvezel

Is glasvezel van T-Mobile op jouw adres nog niet beschikbaar? Dan is VDSL wellicht een goed alternatief. Deze abonnementen worden standaard aangeboden met de maximaal haalbare snelheid van 100 Mb, wat voor de meeste huishoudens al ruim voldoende is.

Interactieve tv met of zonder tv-ontvanger
Voor interactieve tv biedt T-Mobile diverse opties en is hiermee een van de meest flexibele providers. Tv kijken is namelijk niet alleen mogelijk via een normale tv-ontvanger, maar ook via de Smart TV, Apple TV, Android TV, Amazon Fire en mobiele app's.
Door de hoeveelheid aan platformen die worden ondersteund kan dus overal en altijd tv worden worden gekeken. Voor het aansluiten van een tweede tv in huis hoeft dus ook niet meer een extra tv-ontvanger besteld te worden en hoeft hier ook geen kabel voor aangelegd te worden.

Live tv pauzeren, Programma Gemist, Begin Gemist, Video on Demand, gratis ESPN zijn ook allemaal standaard inbegrepen bij interactieve tv van T-Mobile. Opnemen van programma's kost 5,00 per maand, deze opnames zijn vervolgens in alle app's en op alle tv-ontvangers in huis terug te kijken.

Wat betreft kosten is het gebruik van bijvoorbeeld de Smart TV app 2,50 euro per maand goedkoper dan wanneer je kiest voor de tv-ontvanger. Daarnaast scheelt het ook weer een extra afstandsbediening en bijbehorend stroomverbruik van een los tv-kastje.

Benieuwd wat T-Mobile je te bieden heeft op jouw adres? Doe de postcodecheck en je ziet direct wat er op jouw adres beschikbaar is: