KPN Flexibel: gratis up- en downgraden

Naast het mobiele abonnement biedt KPN nu ook internet onder de naam Flexibel aan. Abonnees van Internet en InternetPlusBellen kunnen maandelijks de snelheid van hun verbinding aanpassen, zonder een nieuw contract aan te gaan. Het up- en downgraden is gratis en kan elke maand.

Na het afsluiten van een nieuw abonnement moet de abonnee drie maanden wachten met aanpassingen. Daarna dient een wijziging telefonisch bij de KPN klantenservice doorgegeven te worden. Ook voor klanten met een triple play pakket is Flexibel beschikbaar.

Flexibel maakt het voor de consument makkelijker om zijn nieuwe of bestaande abonnement aan te passen en te profiteren van een lager maandbedrag met lagere snelheden indien hij/zij merkt dat er geen behoefte is aan de oorspronkelijk hogere snelheid. Of de klant gaat een maand op vakantie en schroeft de snelheid terug, om zo te besparen op de maandelijkse kosten. Dit voordeel levert bij een internet abonnement maximaal 25,00 euro per maand op. Bij InternetPlusBellen kan het voordeel oplopen tot 30,00 euro per maand.

door Bron: KPN, 69.836 keer gelezen