KPN en Ziggo sluiten zich aan bij NLconnect

KPN en Ziggo sluiten zich aan bij NLconnect

KPN en Ziggo zijn toegetreden tot branchevereniging NLconnect. Met de nieuwe leden zijn alle grotere telecomaanbieders van ons land bij NLconnect aangesloten: Odido en DELTA Fiber waren al bij de vereniging aangesloten, evenals 85 andere bedrijven uit de gehele telecom- en breedbandketen, waaronder Breedbandwinkel.

De Nederlandse netwerken behoren tot de top van de wereld en zijn van groot belang voor onze sterk gedigitaliseerde maatschappij en economie. Die positie brengt ook verplichtingen met zich mee. Zo lopen Nederlandse telecomaanbieders voorop met het verduurzamen van hun diensten en netwerken en werkt de breedbandketen aan nog veiliger en efficiënter aanleg van netwerken. Met de deelname van KPN en VodafoneZiggo versterkt NLconnect de samenwerking binnen de keten.

Branchevereniging NLconnect stimuleert innovatie, samenwerking, gezonde marktwerking en kennisuitwisseling. Leden zijn onderdeel van de gehele breedbandketen: van aannemers en leveranciers tot operators en providers.

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: "NLconnect heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als platform voor de gehele keten van de breedband- en telecomindustrie, met gezaghebbende events, actieve werkgroepen, een uitgebreid relatienetwerk en een volwaardig communicatieplatform. De deelname van KPN en VodafoneZiggo is een mooie erkenning daarvan. We kijken uit naar de samenwerking."