Ziggo Zakelijk omt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van ’s werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo Zakelijk diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.

Ons internet en tv advies:

Internet 30Mb & TV Standaard6.5
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.6
Snelste
Internet Lite & TV Start8.3
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436475
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 48€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 56€ 28
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Alles over Ziggo Zakelijk

Wil je als bedrijf profiteren van snel, betrouwbaar en krachtig internet? Dan is Ziggo Zakelijk Internet de juiste keuze voor jouw onderneming in Nederland. Met jarenlange ervaring en een solide reputatie als een van de toonaangevende internetproviders, biedt Ziggo Zakelijk Internet een breed scala aan voordelen die perfect aansluiten bij de behoeften van bedrijven van elke omvang.

Snelheid die je bedrijf vooruit helpt

In de moderne zakenwereld is een snelle internetverbinding essentieel. Met Ziggo Zakelijk Internet profiteer je van razendsnelle downloadsnelheden tot wel 1.200 Mb. Dit betekent dat je medewerkers soepel kunnen werken zonder vertragingen, zelfs tijdens piekuren. Of het nu gaat om het versturen van grote bestanden, videoconferenties of het streamen van content, Ziggo Zakelijk Internet biedt de snelheid die je bedrijf nodig heeft.

Betrouwbaarheid waar je op kunt bouwen

Als bedrijf kun je het je niet veroorloven om offline te gaan door een instabiele internetverbinding. Met Ziggo Zakelijk Internet ben je verzekerd van een betrouwbare internetverbinding die 24/7 beschikbaar is. Dankzij het moderne glasvezelnetwerk en de geavanceerde infrastructuur levert Ziggo maximale uptime en minimale storingen. Je kunt erop vertrouwen dat je bedrijf altijd online is.

Flexibele pakketten op maat van je bedrijf

Bij Ziggo begrijpen ze dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden ze flexibele pakketten die zijn afgestemd op de behoeften van je onderneming. Of je nu een klein bedrijf bent met een paar medewerkers of een groter bedrijf met meerdere locaties, Ziggo Zakelijk Internet heeft een pakket dat bij je past. Met opties zoals zakelijk internet, telefonie en tv kun je je abonnement aanpassen en de juiste combinatie van diensten kiezen.

Professionele ondersteuning voor je bedrijf

Als zakelijke klant van Ziggo profiteer je niet alleen van uitstekende internetdiensten, maar ook van professionele ondersteuning. Het toegewijde zakelijke ondersteuningsteam van Ziggo staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. Of je nu technische assistentie nodig hebt of hulp bij het uitbreiden van je abonnement, je kunt rekenen op de expertise en het advies van Ziggo.

Klantvoordeel internet, tv en bellen via Ziggo, Vodafone en hollandsnieuwe

Combineer je een zakelijk internetabonnement van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone, dan krijg je een aantal interessante voordelen. Je kan namelijk elke maand wisselen tussen 3 extra zenderpakketten: Ziggo Sport Totaal. Movies & Series L en Ziggo Kids. Ook krijg je een gratis Safe Online XL-pakket. Wat betreft de mobiele telefonie zijn er ook combivoordelen. Zo krijg je 2 keer zoveel data als standaard in jouw abonnement zit en bespaar je maximaal 5,00 euro per maand op de abonnementskosten.

Interactieve tv van Ziggo Zakelijk: zenderoverzichten

Welke zenders je kan krijgen bij Ziggo Zakelijk, verschilt per pakket. In ons zenderoverzicht zie je precies welke zenders beschikbaar zijn in welk abonnement.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Ziggo Zakelijk geleverd?

Het duurt gemiddeld slechts dagen voordat kabelinternet van Ziggo Zakelijk geleverd wordt. Dit is de snelste levertijd van alle providers.

Ziggo Zakelijk bestellen?

Ziggo Zakelijk is niet overal in Nederland te krijgen. Wil je een abonnement van Ziggo Zakelijk? Doe dan eerst de postcodecheck. Is Ziggo Zakelijk beschikbaar op jouw adres, dan kan je met onze uitgebreide filters en sorteermogelijkheden snel ontdekken wat voor jou het beste abonnement is.

Ziggo Zakelijk nieuws

Ziggo test nog snellere kabelinternet technologie

Nederland wordt sinds enkele jaren volop verglaasd. De drie providers die daarbij de grootste stappen zetten, zijn KPN (Netwerk), T-Mobile (Open Dutch Fiber) en DELTA Fiber. Ziggo houdt voorlopig vast aan de coax-kabel, dat in potentie bijna net zo veel capaciteit heeft als glasvezel. Ziggo is volop aan het werk om het gat met glasvezel te dichten. Lees meer

Ziggo lost inlogproblemen GO app op

Ziggo heeft voor klanten die liever geen (losse) tv-ontvanger gebruiken een speciale app in het leven geroepen, Ziggo GO. Met deze app kun je ook onderweg op je mobiele devices tv kunt kijken. Helaas is de Ziggo GO app nog niet vrij van bugs en storingen. Het goede nieuws is wel dat de provider continu aan verbeteringen werkt. Lees meer

Ziggo Zakelijk verhoogt downloadsnelheid tot 1.200 Mb

In navolging van de snelheidsverhoging voor consumenten verhoogt ook Ziggo Zakelijk per mei de snelheid van haar abonnementen. Het gaat voornamelijk om wijzigingen in uploadsnelheid, maar het snelste Giga abonnement gaat ook in downloadsnelheid omhoog naar 1.200 Mb. Lees meer

Ziggo verhoogt up- en downloadsnelheden in juli

Per juli verhoogt Ziggo de snelheid van bijna al haar internetabonnementen. De verhoging in downloadsnelheid loopt uiteen van 10 tot 100 Mb. De snelheidsverhoging geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten en heeft (nog) geen gevolgen voor de maandelijkse abonnementskosten. Lees meer

Meer Ziggo Zakelijk nieuws

Ziggo Zakelijk contactgegevens

Wil je contact opnemen met Ziggo Zakelijk over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Ziggo Zakelijk bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-0620 (gratis).
  Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
 • Postadres

  Ziggo Zakelijke Helpdesk
  Postbus 9501
  9703LM Groningen

Vergelijk de beste Ziggo Zakelijk aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?