Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel.

Diensten van Ziggo Zakelijk

 • Kabel internet
  Razendsnel internet via de kabeltelevisie-aansluiting, tot 10x sneller dan ADSL internet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Analoge tv
  De standaard analoge tv-zenders, handig voor een tv in de slaapkamer.
 • Aantal abonnementen: 30
 • Hoogste snelheid: 1.000 Mb

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Nog 2 dagen:€ 50 cashback
Internet Light & TV Light
5.7
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet Premium en TV
7.0
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV 50 Mb
8.5
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid20 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders346460
Opnemen€ 3,00-€ 4,99
VerbindingADSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd22 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
€ 50,00
cashback
+
Prijs per maand€ 34€ 24
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 55€ 40
Eenmalig € 67,50
Opties & bestel
€ 52,50€ 31,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel

Alles over Ziggo Zakelijk

Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel.
Via de nieuwste technieken worden tegenwoordig al snelheden verkregen tot maar liefst 120 Mb. Daarom is kabel uitermate geschikt voor zware toepassingen als downloaden van (HD)-films, online TV kijken en gamen, videobellen, interactieve TV, HDTV en in de toekomst zelfs HD 3DTV.

Kabelnetwerk

Omdat Ziggo gebruikmaakt van het bestaande netwerk van de COAX-kabel, heeft de provider een monopoliepositie binnen het eigen verzorgingsgebied. Het kabelnetwerk heeft dekking in onder meer Den Haag, Utrecht, Tilburg, Groningen, Breda, Enschede, Amersfoort, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Maastricht, Leiden, Zwolle, Ede, Deventer, Sittard-Geleen en Delft.

Ziggo snelheid

Kabel is uitermate geschikt voor toepassingen die een hoge snelheid vereisen en is in praktijk zelfs even snel als glasvezel wat betreft downloadsnelheid. Dit komt doordat het kabelnetwerk zelf al voor 98% bestaat uit glasvezel en door de 'EuroDocsis 3.0' techniek. Alleen de verbinding van de wijkcentrale naar het modem loopt nog via een COAX kabel (gemiddeld 300 meter). Kabelprovider Ziggo verwacht de maximale snelheid in de toekomst nog te kunnen verdrievoudigen.
Bent u op zoek naar een betrouwbare speedtest voor uw huidige abonnement? Doet u dan onze snelheidstest. Deze is als één van weinige ook betrouwbaar bij snelheden boven de 100 Mb.

Ziggo TV

Ziggo biedt drie soorten digitale TV installaties. Heeft u een TV die CI+ gecertificeerd is? Dan kunt u gebruikmaken van de CI+ module met hierin een smartcard. Verder heeft u geen speciale apparatuur (settopbox) of afstandsbediening nodig. Overigens is bij deze module ook HDTV mogelijk en kan men gewoon beschikken over de handige gratis digitale televisiegids.
Als u geen TV heeft met CI+ certificering, dan kunt u een losse ontvanger (receiver/decoder) en smartcard bestellen. Als u een alles-in-1 abonnement afneemt, dan krijgt u korting op deze TV-ontvanger. De werking is verder hetzelfde als bij de eerst genoemde optie. De derde keuze is qua installatie het duurst maar biedt de meeste mogelijkheden. U ontvangt hierbij namelijk een harddisk recorder (digitale videorecorder / DVR) waarmee u ook programma's kunt opnemen, live kunt pauzeren of terugspoelen. Met deze recorder kunt u gebruikmaken van handige interactieve TV-opties als Programma Gemist ('Net Gemist') of Video on Demand ('Ooit Gemist').

Ziggo zenders

Standaard zijn er ongeveer 60 TV zenders te ontvangen en zo'n 70 radiozenders. Dit aanbod kan nog uitgebreid worden met de algemene aanvullende pakketten 'Film & Entertainment', 'Kennis & Nieuws', 'Kids', 'Muziek' en 'Sport'. Daarnaast is er keuze uit een aantal specifieke Premium pakketten (Film1, Sport1, Eredivisie Live, erotiek, gay lifestyle, Hindi, Turks en Chinees). Voor liefhebber van superscherp beel en geluid is er Ziggo HDTV. Overigens wordt er standaard ook nog analoge TV-zenders mee voor een tweede televisie.

Ziggo 'alles-in-1' pakket

Bent u op zoek naar de beste Ziggo alles-in-1 pakket voor internet, bellen en digitale TV (3-in-1)? Doet u dan onze handige postcodecheck en vergelijk in een paar tellen alle relevante aanbiedingen op uw adres. Heeft u uw ideale abonnement gevonden? Dan helpen wij u graag verder met uw eventuele vragen of het overstappen, verlengen of opzeggen.

Ziggo Zakelijk nieuws

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds maandag stunten KPN en Online al met cadeau's als smart tv's en Google Home speakers. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 95,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Ziggo verhoogt internetsnelheid voor miljoenen klanten

Ziggo maakt vandaag bekend in april de internetsnelheid van bijna al haar abonnementen op te gaan hogen. Het Internet Max abonnement voor consumenten wordt opgehoogd tot 500 Mb en zakelijk internet tot maximaal 600 Mb. In totaal krijgen 2,5 miljoen Ziggo klanten een hogere snelheid. De snelheidsverhoging heeft geen invloed op de huidige abonnementstarieven. Lees meer

Ziggo test in Utrecht met Gigabit-snelheden

Ziggo heeft de ambitie om vanaf 2020 over te schakelen op een vernieuwd netwerk dat klaar is voor Gigabit-snelheden van meer dan 1.000 Mb. Twintig huishoudens en bedrijven in Utrecht proberen dit de komende maanden uit in een eerste test. Lees meer

Meer Ziggo Zakelijk nieuws

Ziggo Zakelijk contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Ziggo Zakelijk over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Ziggo Zakelijk bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-0620 (gratis).
  Maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 uur.
 • Postadres

  Ziggo Zakelijke Helpdesk
  Postbus 9501
  9703LM Groningen

Vergelijk de beste Ziggo Zakelijk aanbiedingen op uw adres:

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?