Het voormalige staatsbedrijf KPN is sinds jaar en dag de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel internet, interactieve TV en Digitenne aan particuliere consumenten en bedrijven.

Ons internet en tv advies:

Internet 30Mb & TV Standaard6.8
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.8
Snelste
Internet Lite & TV Start8.3
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436475
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 48€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 56€ 28
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Alles over KPN Zakelijk

KPN Zakelijk is een toonaangevende telecom- en IT-dienstverlener in Nederland, die zich richt op het leveren van betrouwbare communicatie- en IT-oplossingen aan bedrijven van elke omvang. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1852, heeft KPN zich ontwikkeld tot de grootste leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland.

Als zakelijke partner begrijpt KPN de behoeften van bedrijven in een steeds veranderende digitale wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen die zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun communicatie, productiviteit en efficiëntie.
Communicatieoplossingen: KPN Zakelijk biedt diverse communicatieoplossingen die bedrijven helpen om effectief te communiceren met hun klanten en medewerkers. Dit omvat vaste telefonie, mobiele telefonie, hosted telefonie, internetverbindingen en zakelijke netwerkdiensten. Met deze oplossingen kunnen bedrijven naadloos communiceren via verschillende kanalen, waarbij ze profiteren van betrouwbare verbindingen en geavanceerde functionaliteiten.

Cloud- en IT-oplossingen

KPN Zakelijk begrijpt het belang van digitale transformatie voor bedrijven. Het biedt een uitgebreid portfolio aan cloud- en IT-oplossingen, waaronder cloudopslag, cloudinfrastructuur, cybersecurity, werkplekbeheer, datacenterdiensten en connectiviteitsopties. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat om hun IT-omgeving te optimaliseren, de schaalbaarheid te vergroten en de veiligheid van hun gegevens te waarborgen.

Internet of Things (IoT)

KPN Zakelijk speelt een belangrijke rol in het faciliteren van de digitale transformatie met betrekking tot het Internet of Things. Het biedt op maat gemaakte IoT-oplossingen die bedrijven helpen bij het verbinden en beheren van apparaten, het verzamelen en analyseren van data, en het creëren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Met IoT-oplossingen kunnen bedrijven efficiëntie verbeteren, processen optimaliseren en nieuwe producten en diensten ontwikkelen.

Service en ondersteuning

Naast het leveren van hoogwaardige oplossingen, biedt KPN Zakelijk ook uitstekende service en ondersteuning aan haar klanten. Het heeft een deskundig team van professionals dat klanten begeleidt bij elke stap van het proces, van advies en implementatie tot aan technische ondersteuning en onderhoud. KPN streeft ernaar om langdurige relaties met haar klanten op te bouwen en te zorgen voor maximale klanttevredenheid.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen via KPN

Sluit je daarnaast ook mobiele telefonie afnemen bij KPN zakelijk, dan krijg je tot 7,50 euro korting. Tot slot is er ook een Kids Sim beschikbaar: een mobiel abonnement speciaal voor kinderen. Met toezicht op het verbruik, 1 gezamenlijke factuur en geen mogelijkheden om extra bundels aan te zetten die voor onverwachte kosten zorgen. Kies je voor een sim-only-abonnement bij KPN-dochter Simyo, dan krijg je gratis dubbele data en belminuten als je internet van KPN hebt.

Interactieve tv van KPN zakelijk: zenderoverzichten

Welke zenders je kan kijken via interactieve tv van KPN, verschilt per abonnement. Daarom hebben we voor elk abonnement een zenderoverzicht voor je gemaakt.

Levertijd KPN zakelijk internet

De levertijd van de diensten van KPN zakelijk ligt ontzettend laag, gemiddeld worden zowel VDSL als glasvezelinternet binnen dagen geleverd. Hiermee is het de snelste provider van het land.

KPN zakelijk bestellen?

Benieuwd welke zakelijke diensten KPN op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor jouw situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement hebt gevonden.

KPN Zakelijk nieuws

KPN neemt glasvezelnetwerken van Primevest over

KPN heeft een volgende stap gezet op weg naar haar doelstelling om 80 procent van Nederland in 2026 te voorzien van een glasvezelaansluiting van het bedrijf. Met de overname van het glasvezelnetwerk van Primevest Capital Partners voegt KPN ruim 127.000 glasvezelaansluitingen aan haar netwerk toe. Lees meer

KPN prijsverhoging per 1 juli 2023

In navolging van onder andere Ziggo en DELTA maakt vandaag ook KPN de prijsverhogingen bekend die per 1 juli 2023 gaan gelden. De prijsverhoging komt neer op maximaal 4,00 euro per maand, afhankelijk van het abonnement. Er wordt gerekend met een inflatiecorrectie van 6,4%. Lees meer

KPN verbetert HD-beeldkwaliteit Nederlandse zenders

KPN heeft deze week een nieuwe update uitgerold voor TV+. Uiterlijk 5 april moet die op alle decoders van de provider geactiveerd zijn. Dat gebeurt automatisch. De update zorgt onder andere voor een hogere HD-beeldkwaliteit bij de zenders van NPO, Talpa en RTL. Lees meer

Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

KPN start het nieuwe jaar direct met een mooie actie: voor nieuwe klanten biedt KPN gratis een Philips 4K Smart TV t.w.v. 499,00 euro. Ook kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 6 maanden lang 50% korting op internet. Lees meer

Meer KPN Zakelijk nieuws

KPN Zakelijk contactgegevens

Wil je contact opnemen met KPN Zakelijk over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je KPN Zakelijk bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-0403 (gratis).
  24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Postadres

  KPN
  Postbus 2547
  3000 GM Utrecht

Vergelijk de beste KPN Zakelijk aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?