Ziggo verwelkomt miljoenste telefonie klant

Ziggo meldt de grens te zijn gepasseerd van 1 miljoen vaste telefonieklanten. Ter promotie biedt Ziggo op zondag 14 februari, Valentijnsdag, onbeperkt gratis bellen naar vaste nummers in Nederland.

Ziggo brengt de mijlpaal met een campagne via TV en het internet onder de aandacht. De familie Smallenbroek uit Assen werd als 1 miljoenste klant in het zonnetje gezet met een home entertainment pakket inclusief TV ter waarde van 5.000 euro.

Mobiele telefonie en mobiel internet
Naast aanbieder van vaste telefonie, (digitale) televisie en internet kan kabelgigant Ziggo niet wachten om mobiele operator te worden. Het bedrijf heeft vandaag bevestigt mee te doen aan de komende frequentieveiling voor de UMTS-opvolger LTE. Het ministerie van Economische Zaken organiseert die veiling eind maart.

Ziggo ziet goede kansen als aanbieder van mobiele telefonie en snel draadloos internet. "Dit is voor het bedrijf van groter strategisch belang dan de hele kwestie over glasvezel, want dat is vooral een hype", stelt de woordvoerder van Ziggo. "Glasvezel is al een aantal jaar een soort mode kretologie geworden. Ik denk dat er een hele andere mode komt als eenmaal die veiling is geweest. Dat gewoon een soort 'always on' belangrijk wordt en dat mobiel daar een hele andere rol in gaat spelen."

door Bron: Ziggo, 52.238 keer gelezen