Vodafone wijzigt pakketten en prijzen

Telecomprovider Vodafone heeft per vandaag diverse prijswijzigingen doorgevoerd. Ook is er een speciale actie in gebieden waar Vodafone zelf een glasvezelnetwerk heeft aangelegd.

Internet
Het tarief van DSL Internet 20Mb is verlaagd met 1,50 euro naar 23,50 per maand. Ook het 40Mb pakket is in prijs verlaagd en kost nu 26,50 euro per maand. De variant met een snelheid van 80Mb is 3,50 euro duurder geworden.
De snelheid van 500Mb is vanaf nu alleen nog beschikbaar in eigen Vodafone gebied.

Tv
Het TV Start pakket wordt 1 euro duurder en kost nu 13,50 euro per maand. Er zijn diverse themapakketten zoals Entertainment en Kids & Music mogelijk voor 3,75 euro extra per maand.
Klanten die film- en seriezender HBO afnemen krijgen nu ook de beschikking over HBO GO, zodat ook onderweg HBO gekeken kan worden. Tevens rolt Vodafone de TV Anywhere App nu breed uit. Hiermee is het mogelijk buitenshuis op smartphone of tablet naar de 19 belangrijkste zenders uit het Vodafone tv-pakket te kijken.

Bellen
De vast bellen abonnementen zijn in prijs gelijk gebleven, echter is het beltarief verhoogd van 8 naar 9 cent per minuut. Dit tarief geldt zowel naar vaste nummers binnen Nederland, als Nederlandse mobiele nummers.

Korting
Bij bestelling van een alles-in-één pakket met internet, bellen en tv ontvangt de klant nu 6 maanden 20 euro korting per maand.
Op glasvezel is het ook mogelijk gratis een tweede interactieve tv ontvanger bij te bestellen. In dat geval ontvangt men 15 euro korting per maand de eerste 6 maanden.

Voor de glasvezelabonnementen met een snelheid van 100 en 500Mb geldt een extra korting van 5,00 euro per maand indien de klant woont in gebied waar Vodafone zelf een glasvezelnetwerk heeft aangelegd. Overige gebieden worden aangesloten via KPN Wholesale, hier gelden de normale tarieven. Door middel van de postcodecheck kunnen klanten zien welke tarieven geldig zijn.

door Bron: Vodafone, 9.927 keer gelezen