Priority voordelen voor klanten van Ziggo en Vodafone

Priority voordelen voor klanten van Ziggo en Vodafone

VodafoneZiggo heeft deze maand een nieuw loyaliteitsprogramma gelanceerd. Priority geeft klanten van de provider de mogelijkheid om exclusieve voorrang te krijgen als ze een kaartje willen kopen voor bepaalde evenementen, festivals of voetbalwedstrijden. De beschikbare aanbiedingen variëren, afhankelijk van het aanbod.

Klanten van Ziggo zien hun voordelen verschijnen in Mijn Ziggo en klanten van Vodafone kunnen de Priority voordelen vinden in My Vodafone. De aanbiedingen die in de verschillende apps van de twee providers getoond worden, zijn exact gelijk. Echter, voor bepaalde aanbiedingen geldt dat ze exclusief voor klanten van Vodafone of Ziggo beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er ook voordelen die aan de klanten van beide providers aangeboden worden.

Kaartjes voor uitverkochte events
Wie wel eens in de (online) wachtrij gestaan heeft voor een concert- of festivalkaartje weet dat het soms schier onmogelijk is er een te bemachtigen. In dat licht bezien is de ‘Priority’ service van Vodafone en Ziggo bijzonder te noemen. Klanten kunnen langs deze weg namelijk met voorrang kaarten aanschaffen voor festivals en concerten, en zelfs voor voetbalwedstrijden die (al lang) uitverkocht zijn. Let wel, de service zal niet voor élk evenement of wedstrijd beschikbaar zijn. De providers bepalen zelf het aanbod. Daarvoor werken Vodafone en Ziggo samen met Ajax, Ziggo Dome, MOJO Concerts en The Park Playground.

Naast toegangskaarten worden ook andere exclusieve voordelen aangeboden. Zoals VIP-plaatsen bij een wedstrijd van Ajax of de mogelijkheid om tijdens een wedstrijd van de Amsterdamse club als spelersmascotte de Arena te betreden. Racefans kunnen via Priority kaarten bemachtigen voor de F1 Party in de Ziggo Dome op 24 november. Fans van Trijntje Oosterhuis kunnen via het loyaliteitsprogramma kaarten kopen voor het Kerstconcert van de zangeres.
Andere aanbiedingen van dit moment zijn:

  • 15% korting op VR-games bij de 5 locaties van The Park
  • Speciale deals bij de 3 locaties van het F1 Racing Centre/Racesquare
  • Ticket deals voor Forever Young, de next generation love story in het theater
  • Winacties voor concerten in de Ziggo Dome en op andere locaties in Nederland
  • Speciale aanbiedingen voor shows in de Ziggo Dome

Extra’s voor trouwe klanten
Behalve dat klanten nu (met voorrang) kaarten voor evenementen kunnen kopen, worden regelmatig ook winacties georganiseerd. Zo kunnen klanten in november onder andere kaarten winnen voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome, VIP-kaarten voor de wedstrijd van Ajax tegen Go Ahead Eagles, en een biertafel bij Ziggo GP Live.

"Voor Priority bundelen we de krachten met onze partners om klanten unieke ervaringen te bieden. Dit programma is een mooie bonus boven op ons bestaande entertainment-aanbod en de gratis extra's die we al aanbieden. Het doel is om onze trouwe klanten steeds meer te belonen. Daarom breiden we het klantprogramma op termijn uit met nog meer partners. Nu de poppodia, stadions en concertzalen weer open zijn, vinden we dit het perfecte moment om dit klantenprogramma te starten", aldus Marcel de Groot van VodafoneZiggo.

door Bron: Ziggo, 7.204 keer gelezen