Prijswijzigingen bij Ziggo per 1 maart

Kabelaar Ziggo past per 1 maart haar tarieven aan. De grootste stijging vindt plaats in de pakketten zonder telefonie, maar met tv en internet. De kabelaar voert naast de prijsverhogingen ook prijsverlagingen door in een aantal zenderpakketten.

Ziggo geeft aan continu te investeren in de verbetering van zijn diensten. De kosten voor het uitvoeren van deze verbeteringen stijgen voor Ziggo. Een deel van deze hogere kosten berekenen zij nu door aan haar abonnees.

Pakketten
De prijzen van de alles-in-1 pakketten stijgen met 1 euro per maand. De pakketten zonder telefonie stijgen met 2,55 euro per maand.

Zenders
HBO, Film1, Sport1 het Gay Lifestyle pakket worden 55 cent per maand goedkoper. Het Turkse zenderpakket wordt 1 euro duurder en het Hindipakket stijgt met 1,55 euro per maand.

Bellen
De beltarieven krijgen ook een kleine stijging te verwerken, zo wordt Telefonie Z1 verhoogd met 1,55 euro per maand en het onbeperkt bellen pakket wordt 1 euro duurder.
Klanten die geen speciaal bel-pakket afnemen krijgen te maken met een stijging van 1 cent voor zowel de gesprekskosten per minuut als het starttarief.
Ook een aantal beltarieven naar het buitenland worden gewijzigd.

Opzeggen
De aangepaste tarieven geven u het recht om uw Ziggo abonnement kosteloos per 1 maart te wijzigen of beëindigen, ook wanneer u nu nog niet aan het einde van uw contractperiode bent.

door Bron: Ziggo, 21.742 keer gelezen