NLE en Caiway starten 2019 met prijsverhogingen

NLE en Caiway starten 2019 met prijsverhogingen

Afgelopen jaren was 1 juni altijd het moment van prijsverhogingen voor internetproviders. Dit jaar starten zowel NLE en Caiway direct al met prijsverhogingen. Vooral glasvezel wordt in dit geval getroffen met forse prijsverhogingen.

Prijsverhogingen NLE
Afgelopen week heeft NLE haar maandtarieven verhoogd en actiekortingen verlaagd. Alle VDSL abonnementen zijn 2,55 euro per maand duurder geworden. Bij NLE glasvezel zijn verhogingen doorgevoerd uiteenlopend van 2,50 euro per maand tot maar liefst 8,50 euro per maand voor de glasvezelabonnementen met een snelheid van 50 Mb.
De actietermijnen zijn ook ingekort; waar eerst nog 9 maanden korting werd gegeven bij een 1-jarig contract is dat nu 8 maanden. Daarnaast zijn op glasvezel de actietarieven ook verhoogd. Wederom zijn de goedkoopste en minst snelle glasvezelabonnementen een stuk duurder geworden. De eerste 8 maanden betaalt men nu 3,00 per maand meer.
De prijsverhogingen gelden niet alleen voor nieuwe klanten maar ook voor klanten die ondertussen uit de eerste contractperiode zijn.
Als laatste is het tarief van FOX Sports Eredivisie verhoogd van 7,50 euro naar 9,99 euro per maand. Dit geldt ook voor bestaande klanten met dit zenderpakket.

Prijs- en snelheidsverhogingen Caiway
Per 1 maart verhoogt Caiway de tarieven van haar glasvezel pakketten Gewoon Voordelig, Slim en Snel met 2,50 euro per maand. In ruil hiervoor worden de down- en uploadsnelheden wel verhoogd. De pakketten Gewoon Voordelig en Slim worden 50 Mb sneller en daarmee respectievelijk 150 Mb en 350 Mb. Het Gewoon Snel pakket gaat van 600 Mb naar 700 Mb.
De tweede interactieve tv-ontvanger wordt gratis maar wordt niet standaard meegeleverd en moet dus zelf aangevraagd worden. Voorheen moest voor deze tweede ontvanger 5,00 euro per maand worden betaald.
De Caiway Alles-in-1 HD kabelpakketten gaan met 2,50 euro per maand in prijs omhoog, maar krijgen hier geen snelheidsverhoging voor terug.
Tot slot wordt bij Caiway per 1 september het beltarief verhoogd van 0,11 euro naar 0,12 euro per gesprek en minuut.
Alle prijsverhogingen bij Caiway gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Benieuwd welke abonnementen NLE en Caiway op uw adres aanbieden of vergelijken met alle andere providers? Met behulp van de postcodecheck heeft u direct inzicht:


door 7.427 keer gelezen