KPN volgt Ziggo met 6 maanden korting

Marktleiders KPN en Ziggo volgen elkaar op de voet met kortingen. Nadat Ziggo half juli haar aanbiedingen bijstelde van 3 naar 6 maanden korting, volgt KPN vandaag ook met 6 maanden korting. Ook schrapt KPN per vandaag de aansluitkosten van 35,00 euro.

Ziggo, na de fusie met UPC de grootste provider in Nederland, biedt sinds half juli wederom 6 maanden korting op haar alles-in-één, internet en tv en losse internet abonnementen om nieuwe klanten aan te trekken.
Moederbedrijf Liberty Global maakte onlangs namelijk bekend dat Ziggo afgelopen kwartaal 58.000 klanten heeft verloren. Dit is grotendeels te wijten aan de fusie van Ziggo en UPC en de klachten die hieruit voort zijn gekomen. Ook heeft de tariefsverhoging voor oud UPC klanten voor veel opzeggingen gezorgd.

KPN is samen met dochterondernemingen Telfort en XS4ALL na Ziggo de grootste provider in Nederland. KPN gaat nu de strijd aan met Ziggo door ook van 3 naar 6 maanden korting te gaan.
De alles-in-één pakketten van Ziggo zijn de eerste 6 maanden nu 34,95 euro per maand. De alles-in-één pakketten van KPN de eerste 6 maanden 35,00 euro per maand.
Vergelijk hier zelf de aanbiedingen van Ziggo en KPN.

door 12.561 keer gelezen