KPN introduceert nieuwe Hussel abonnementen

KPN introduceert nieuwe Hussel abonnementen

KPN introduceert vandaag haar nieuwe portfolio, genaamd 'Hussel'. Een nieuwe manier om KPN abonnementen samen te stellen, met nieuwe voordelen. Met KPN Hussel bepaalt de klant zelf wat wel en niet nodig is. Bovendien is dit maandelijks aan te passen, omhoog én naar beneden.

Hussel Thuis biedt de mogelijkheid zelf een vast internetabonnement samen te stellen. Uitgangspunt is hierbij de internetsnelheid. Op VDSL bestaat de keuze uit 50, 100 en 200 Mb. Op glasvezel is er naast deze snelheden ook een 500 Mb abonnement.
Alle internetabonnementen worden de eerste drie maanden aangeboden voor 35,00 euro per maand. Na deze drie maanden lopen de prijzen uiteen van 42,50 euro per maand voor 50 Mb tot 55,00 euro per maand voor het 500 Mb glasvezelabonnement.
Nieuw is dat op glasvezel nu voortaan de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid, voorheen was dit bij glasvezelabonnementen van KPN niet altijd het geval zonder meerprijs.
Bovenop de gekozen internetsnelheid zijn zelf opties toe te voegen zoals interactieve tv met of zonder 4K, Netflix, Spotify, zenderpakketten, vast bellen en de nieuwe Tech Desk.

Interactieve tv & entertainment
Interactieve tv is toe voegen aan het internetabonnement voor 10,00 euro per maand, maar is de eerste drie maanden gratis.
Standaard wordt nu één interactieve tv ontvanger meegeleverd, extra ontvangers zijn bij te bestellen voor 5,00 euro per maand. Wanneer een tweede tv ontvanger wordt toegevoegd is het Opnemen Pakket gratis. Normaal kost dit 4,99 euro per maand extra.
Het 4K Pakket is met het nieuwe portfolio ook een losse optie geworden, dit is nu niet meer standaard inbegrepen bij de hoogste pakketten, maar los bij te bestellen voor 2,50 euro per maand en na zes maanden maandelijks opzegbaar.
Hiernaast is het mogelijk zelf Netflix, Spotify (Family), FOX Sports, Videoland of een van de andere tv pakketten toe te voegen. Nieuw is dat Netflix nu ook via de factuur van KPN maandelijks afgerekend kan worden.

Vast bellen
Vast bellen is ten opzichte van het oude KPN portfolio een euro duurder geworden per maand. Voor 2,00 euro per maand is nu een vaste telefoonlijn toe te voegen aan het abonnement. Onbeperkt bellen naar vast en mobiel is nu mogelijk vanaf 9,99 euro per maand.

Tech Desk
De Tech Desk is een nieuwe telefonische klantenservice van KPN. Dit staat los van de normale klantenservice van KPN en is bedoeld bedoeld om klanten hulp en ondersteuning te bieden op alle slimme apparaten in huis. Deze dienst is los af te nemen voor 5,00 euro extra per maand.

Hussel Voordelen
Waar voorheen KPN Compleet diverse voordelen gaf voor klanten die zowel vaste als mobiele abonnementen van KPN afnamen, is dit nu vervangen door 'Hussel Voordelen'. Voor het vaste internetabonnement houdt dit in dat klanten 5,00 euro entertainmentvoordeel per maand ontvangen als ook minimaal één van de volgende opties wordt toegevoegd: FOX Sports, Pluspakket, Netflix, Film1 of Spotify.
Voor mobiele abonnementen geldt dat wanneer dit wordt gecombineerd met een vast abonnement op hetzelfde adres, de klant 5,00 of 7,50 per maand korting krijg op alle mobiele abonnementen van KPN. Ook kan men dan gratis onderling bellen en MB's delen met alle huisgenoten met een KPN mobiel abonnement.

Benieuwd of KPN Hussel wat voor u is? Bekijk direct wat er voor u beschikbaar is op uw adres: