Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

KPN lanceert vandaag haar nieuwe Snelpakker: voor nieuwe klanten biedt KPN gratis een Philips 4K Ambilight Smart TV t.w.v. 449,00 euro. Ook gelden cashbacks tot 60,00 euro en kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 12 maanden lang internet en tv voor maar 35,00 euro per maand.

KPN zet vol in op de thuisbioscoop met een gratis Philips Smart TV wanneer u kiest voor een internetabonnement van KPN, eventueel gecombineerd met interactieve tv. Maar ook klanten die geen behoefte hebben aan een nieuwe of extra tv kunnen profiteren van flink wat voordeel. Wanneer de 12 maanden korting wordt gecombineerd met een cashback van 60,00 euro loopt de korting op tot 450,00 euro in het eerste jaar.

Benieuwd wat KPN op uw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en u ziet het direct:


Gratis TV
De Philips 43PUS7906 t.w.v. € 449,00 is een slanke 4K Smart TV van 109 cm (43") met Android TV voor toegang tot uw favoriete apps zoals Netflix, YouTube, Videoland en Disney+.
De TV beschikt bovendien over driezijdig Ambilight. Intelligente LED's rondom de rand van de TV reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende gloed uit die gewoonweg betoverend is.
Wat betreft aansluitingen geen gebrek met 4 HDMI-ingangen, 2 USB-aansluitingen, ethernet, Bluetooth, Wifi en CI+.

Gratis Philips 43PUS7906 4K Ambilight Smart TV

KPN Smart TV App
Op de gratis LG Smart TV is het naast Netflix, Videoland en bijvoorbeeld YouTube ook mogelijk de KPN Smart TV App te installeren. Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een tweede televisie op de slaap- of kinderkamer. Zonder het trekken van kabels en het huren van een extra tv-ontvanger kan via Wifi, of naar wens bedraad, het gehele zenderaanbod van KPN gewoon in HD-kwaliteit worden bekeken. Ook beschikt de app over handige features zoals pauzeren, opnemen of terugkijken vanaf het begin.
Deze TV App is beschikbaar voor televisies met Android TV, zoals deze gratis Philips TV, en Samsung en LG televisies met bouwjaar 2017 of nieuwer.