Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

KPN start het nieuwe jaar direct met een mooie actie: voor nieuwe klanten biedt KPN gratis een Philips 4K Smart TV t.w.v. 499,00 euro. Ook kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 6 maanden lang 50% korting op internet.

Let op, deze aanbieding is niet meer geldig. Bekijk direct wat KPN op dit moment te bieden heeft op jouw adres:

KPN zet vol in op de thuisbioscoop met een gratis Philips Smart TV wanneer je kiest voor een internetabonnement van KPN, eventueel gecombineerd met interactieve tv. Maar ook klanten die geen behoefte hebben aan een nieuwe of extra tv kunnen profiteren van flink wat voordeel met korting voor de eerste 6 maanden.

Gratis TV
De Philips 43PUS7607/12 t.w.v. € 499,00 is een slanke 4K Smart TV van 108 cm (43") met Android TV voor toegang tot je favoriete apps zoals Netflix, YouTube en Videoland.
De Philips Smart TV heeft een UHD 4K resolutie, Dolby Vision, HLG en HDR10+ voor een helder beeld met prachtig contrast. Wat betreft aansluitingen geen gebrek met 3 HDMI-ingangen, 2 USB-aansluitingen, ethernet, Wifi en CI+.

Gratis Philips 43PUS7607/12 4K Smart TV

Benieuwd wat KPN je te bieden heeft op jouw adres? Doe de postcodecheck en je ziet direct wat er op jouw adres beschikbaar is: