Gratis Nokia T20 tablet bij KPN internet en tv

Gratis Nokia T20 tablet bij KPN internet en tv

De afgelopen weken konden nieuwe KPN klanten kiezen voor een Google Nest Entertainment Pack cadeau. Deze week is hier de gloednieuwe Nokia T20 tablet t.w.v. 219,00 euro voor in de plaats gekomen. Zowel consumenten als kleinzakelijke gebruikers die kiezen voor KPN kunnen een keuze maken uit de gratis tablet, de eerste maanden korting of gratis twee SuperWifi punten.

Gratis Nokia T20 tablet bij KPN
De deze maand gelanceerde Nokia T20 tablet t.w.v. 219,00 euro met een 10.4 inch scherm en gebruiksvriendelijke gezichtsontgrendeling is ideaal voor werk, school en vrije tijd. De tablet heeft een batterijduur voor 7 uur lang vergaderen, 10 uur films kijken of 15 uur surfen op het web en werkt op Android. Met twee jaar OS upgrades en 3 jaar beveiliging updates blijft de tablet up-to-date.

Andere welkomstcadeau’s blijven ook
Zoals gemeld komt de Nokia T20 tablet in plaats van de Google Nest-actie. Nieuwe klanten kunnen daarnaast ook nog altijd kiezen voor een van de twee andere welkomstcadeau’s; Twee gratis SuperWifi punten ter waarde van 199,00 euro of zes maanden 50% korting op internet. Voor die laatste twee welkomstcadeau’s geldt bovendien een maximale cashback van 85,00 euro. Het exacte bedrag is afhankelijk van het type abonnement dat afgesloten wordt.
De Nokia T20 tablet wordt automatisch verzonden nadat het nieuwe abonnement is geactiveerd.

Benieuwd wat KPN op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en je ziet het direct:


door Bron: KPN, 5.366 keer gelezen