Gratis Google Nest Entertainment Pack bij KPN internet

Gratis Google Nest Entertainment Pack bij KPN internet

De afgelopen weken had KPN een Back to School aanbieding voor nieuwe klanten. Zij konden onder andere kiezen voor een gratis Microsoft Surface 2 tablet. Vanaf vandaag, 27 september is die actie verleden tijd. In plaats daarvan kunnen nieuwe klanten, zowel particulier als kleinzakelijk, nu kiezen voor het Google Nest Entertainment Pack ter waarde van 199,00 euro.

Google Nest Entertainment Pack
In het Google Nest Entertainment Pack zit behalve de Google Nest Hub 2 ook een Google Nest Audio. De Google Nest Hub 2 kan gebruikt worden als spraakassistent. Denk aan het plannen van afspraken of herinneringen in Google Agenda of het streamen van muziek of video via Netflix, Spotify of YouTube (Music). De Hub 2 is bovendien compatible met Philips Hue voor het met spraakcommando’s bedienen van de verlichting in en rondom het huis.

Naast het Google Nest Entertainment Pack kunnen klanten tot eind dit jaar profiteren van 20 procent korting op Google Nest producten. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van de Google Nest Hello videodeurbel of een tweede Google Nest Audio of Hub2.

Deze actie duurt maximaal drie weken, of eindigt zoveel eerder als de voorraad Google Nest Entertainment Pack’s van KPN dat toelaat. Na drie weken wordt de actie aangepast, zo stelt KPN. In welke vorm, dat is nu nog niet bekend.

Andere welkomstcadeau’s blijven ook
Zoals gemeld komt het Google Nest welkomstpakket in plaats van de tablet-actie. Nieuwe klanten kunnen daarnaast ook nog altijd kiezen voor een van de twee andere welkomstcadeau’s; Twee gratis SuperWifi punten ter waarde van 199,00 euro of zes maanden 50% korting op internet. Voor die laatste twee welkomstcadeau’s geldt bovendien een maximale cashback van 85,00 euro. Het exacte bedrag is afhankelijk van het type abonnement dat afgesloten wordt.

Het Google Nest Entertainment Pack wordt als één pakket verzonden. Dat gebeurd nadat het nieuwe abonnement geactiveerd is. Bij het pakket zit ook de code voor korting op de eventuele aanschaf van extra Google Nest producten.

Benieuwd wat KPN op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en je ziet het direct:


door 5.718 keer gelezen