Gratis Surface tablet bij KPN internet en tv

Gratis Surface tablet bij KPN internet en tv

KPN lanceert vandaag haar nieuwe Snelpakker: voor nieuwe klanten die kiezen voor een 1-jarig abonnement biedt KPN nu gratis een Microsoft Surface Go 3 tablet t.w.v. 439,00 euro. Ook kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 6 maanden 50% korting. Hier bovenop geldt ook nog eens een cashback oplopend tot 60,00 euro.

Let op, deze aanbieding is niet meer geldig. Bekijk direct wat KPN op dit moment te bieden heeft op jouw adres:

Microsoft Surface Go 3 tablet
Afgelopen jaar bood KPN al eerder een Microsoft Surface tablet aan als Snelpakker, dit ging echter om het tweede model. Nu wordt de nieuwste Go 3 aangeboden t.w.v. 439,00 euro. Dit is een draagbare 2-in-1 tablet en laptop met Windows 11, een innovatief design, touchscreen van 10,5 inch, 1080p HD-camera's, krachtige prestaties en tot 11 uur batterijtijd.

De Microsoft Surface Go 3 tablet wordt na activering van het KPN abonnement verzonden. Je ontvangt automatisch een Track & Trace code waarmee je de status van de levering kunt volgen.

Geen tablet maar korting of betere wifi?
In plaats van de gratis tablet kan ook gekozen worden voor korting de eerste maanden van het abonnement. Afhankelijk van wat er leverbaar is op jouw adres kan dit 6 of 12 maanden korting betekenen. In het geval van 6 maanden korting gaat dit om 6 maanden 50% korting op het internet-deel van het abonnement. Wanneer je 12 maanden korting ontvangt op jouw adres gaat het om 12 maanden internet en tv voor slechts 35,00 euro per maand.

Ook kan in plaats van de tablet of korting worden gekozen voor KPN SuperWifi. KPN SuperWifi is dé totaaloplossing met de nieuwste mesh-technologie. Je ontvangt twee KPN Super Wifipunten t.w.v. 199,00 die samen met het KPN modem een draadloos netwerk vormen door je hele huis. En dit zonder kabels te trekken. Met deze oplossing is het mogelijk om bijvoorbeeld met hoge wifi-snelheden HD content zoals YouTube en Netflix te streamen, ook op zolder, zonder haperingen.

Benieuwd wat KPN op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck en je ziet het direct:


door 13.326 keer gelezen