Glasvezelproviders komen met TV-zenders Ginx en History HD

Het TV-aanbod van de Glashart Media glasvezelproviders (Concepts, Lijbrandt, XMS, OnsBrabantNet) is wederom uitgebreid. Onlangs zijn namelijk de zenders Ginx en History Channel HD toegevoegd aan de lijst van optionele TV-kanalen.

Ginx is een internationale zender die zich geheel wijdt aan videogaming en aan de gamingcultuur in zijn algemeenheid. Denk hierbij aan consoles, PC games, (mobiele) apps, maar ook aan grote internationale game events.
History Channel HD zendt uiteraard vele geschiedenisdocumentaires uit, maar toont ook hedendaagse programma's en TV-series zoals het populaire Pawn Stars en American Pickers. Daarnaast speelt History met speciale programma's in op actualiteiten zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De Nederlandse glasvezelproviders beschikken over een zeer ruim zenderaanbod voor interactieve TV om zo in te spelen op de behoefte van de individuele kijker. De kijker kan bijvoorbeeld kiezen voor het 'Plus' pakket met onder andere Discovery Science, RTL Lounge, Syfy, RTL Crime, MGM Movie Channel en Ginx.

door Bron: Telecompaper, 51.496 keer gelezen