DELTA glasvezel nu ook beschikbaar in Caiway gebied

DELTA glasvezel nu ook beschikbaar in Caiway gebied

Caiway en DELTA, twee regionale internet, telefonie en tv-providers, werken sinds 2018 al intensief samen. Vanaf nu kunt u via Breedbandwinkel ook buiten Zeeland voor een DELTA glasvezel abonnement kiezen. Voorwaarde is wel dat het adres van het abonnement binnen het verzorgingsgebied van Caiway ligt.

Bent u nog geen DELTA of Caiway klant, dan kunt u via Breedbandwinkel profiteren van een speciale promotie-aanbieding. Voor het Flexpakket Basis betaalt u de eerste drie maanden geen 45,00 euro, maar slechts 25,00 euro per maand. Daarvoor krijgt u een internetverbinding met 150 Mb down- en upload snelheid, vast bellen voor 11 cent per minuut, een gratis wifi-modem, gratis veilig internet en 5 mailboxen met elk maximaal 1 gigabyte opslag. Bovendien wordt alles gratis op locatie geïnstalleerd door een monteur. De eerste drie maanden kunt u als onderdeel van deze actie profiteren van een internetsnelheid van 750 Mb, zowel voor de down- als uploadsnelheid.

Uiteraard kunt u ook tv kijken via een DELTA abonnement. Het Flexpakket Basis met Interactieve TV (50+ zenders) kost de eerste drie maanden geen 55,00 euro maar 35,00 euro per maand. Tijdens de actieperiode kunt u de eerste drie maanden bovendien genieten van het meest uitgebreide zenderpakket van 120+ tv-zenders.

Na afloop van actieperiode wordt automatisch het Flexpakket gestart dat u bij aanvang samengesteld heeft. Mocht u beslissen om het pakket alsnog verder uit te breiden, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Verschillen tussen Caiway en DELTA
Zoals gezegd werken DELTA en Caiway al een tijdje samen. De vraag is natuurlijk of de keuze van een DELTA abonnement in het Caiway gebied voordelen heeft. Daarvoor hebben we een paar abonnementen naast elkaar gelegd. Daarbij hebben we gerekend met de tarieven die per 1 maart 2020 gelden.

Het DELTA Flexpakket Basis is te vergelijken met Caiway Alleen Internet. Het basistarief daarvoor ligt, inclusief vast bellen, met 44,45 euro per maand 0,55 euro lager, maar dat is exclusief 5 mailboxen en veilig internet licentie. Caiway biedt dit abonnement de eerste drie maanden aan voor 35,00 euro per maand. Dat is in totaal 30,00 euro meer dan de aanbieding van DELTA. Met andere woorden, de 55 cent per maand die het DELTA abonnement na drie maanden duurder is, verdient u door de genoten korting van de eerste drie maanden dubbel en dwars terug. Bij DELTA betaalt u het eerste jaar in totaal 480,00 euro. Bij Caiway is dat 505,05 euro. Bestelt u via Breedbandwinkel, dan ontvangt u nog eens eenmalig 10,00 euro cashback.

Wie kiest voor bovenstaande DELTA aanbieding mét Interactieve TV zal bij Caiway moeten kiezen tussen het Glasvezel Internet en TV Voordelig en Slim abonnement. De eerste is met een basistarief van 52,00 euro per maand 3,00 euro voordeliger dan het DELTA abonnement. Echter, Caiway biedt dan geen 150 Mb internetsnelheid, maar slechts 75 Mb. De Slim variant biedt 250 Mb internetsnelheid en is met 64,00 euro per maand wel 9,00 euro duurder dan het DELTA Flexpakket Basis met Interactieve TV.

Zowel Caiway als DELTA bieden deze abonnementen de eerste drie maanden voor 35,00 euro per maand aan. Het verschil tussen de standaard abonnementskosten kan bij deze abonnementen door middel van de actiekorting dus niet 'terugverdiend' worden. Overigens biedt ook Caiway, net als DELTA, gratis installatie door een monteur op locatie bij alle nieuwe abonnementen.

Zowel de abonnementen van DELTA als Caiway hebben nog veel meer opties. Denk aan hogere download en upload snelheden, onbeperkt bellen, een business pakket met vast IP-adres of extra zenderpakketten.

Benieuwd naar wat DELTA op uw adres te bieden heeft? Vergelijk direct alle aanbiedingen met de postcodecheck:


door 14.032 keer gelezen