CanalDigitaal Alles in 1 met forse korting

In de markt van digitale televisie kiest een steeds groter deel van de consumenten voor een alles-in-een product. CanalDigitaal heeft dit afgelopen jaar proefondervindelijk kunnen ervaren in de samenwerking met Online , maar introduceert nu een compleet zelfstandige productlijn.

Klantenonderzoek heeft uitgewezen dat digitale televisie de onderscheidende factor is als het gaat om de keuze voor een alles-in-een pakket. CanalDigitaal heeft al aangetoond dat het een sterk televisieproduct heeft neergezet met een uitgebreid aanbod aan zenders.
Het unieke element in deze pakketten wordt dan ook gevormd door het zeer ruime aanbod aan HD-zenders, in combinatie met een lage prijsstelling. Daarnaast biedt CanalDigitaal de consument het gemak van 1 factuur en 1 contract.

Satelliet en ADSL
De digitale televisie dienst blijft via de satelliet geleverd worden. Internet en bellen zal op basis van ADSL2+ en VDSL-technologie aangeboden worden via het betrouwbare netwerk van KPN. ADSL2+ komt beschikbaar met een downloadsnelheid tot 20 Mb. Op termijn zal ook VDSL met een downloadsnelheid tot 50 Mb beschikbaar komen.

100 euro korting
Ter introductie van de nieuwe CanalDigitaal pakketten ontvangt u maar liefst 50 euro welkomstbonus wanneer u het pakket bestelt via Breedbandwinkel.nl. Bovendien ontvangt u nu het eerste halfjaar 10 euro extra korting per maand.
Overigens geldt deze korting ook voor de losse digitale televisie abonnementen van CanalDigitaal, deze zijn al verkrijgbaar vanaf 4,95 euro per maand. Hierbij ontvangt u een welkomstbonus van 75 euro.