Breedbandwinkel.nl verwelkomt 100.000ste klant

Vergelijkingssite Breedbandwinkel.nl is de grens van 100.000 klanten gepasseerd. Mevrouw van der Plas werd als 100.000ste klant in het zonnetje gezet met een een cheque ter waarde van een jaar lang gratis internet. Bovendien trakteert Breedbandwinkel.nl iedere nieuwe klant in de maanden juni en juli op een 1/5e Staatslot met Jackpot.

Volgens Peter van Wezel, algemeen directeur Breedbandwinkel.nl, komt de snelle groei vooral door prijsbewuste consumenten die kiezen voor een van de exclusieve aanbiedingen: "Uit de bestellingen komt naar voren dat bijna de helft van onze klanten kiest voor een voordelige aanbieding met bijvoorbeeld een welkomstbonus. Ook zien we met de komst van VDSL en sneller kabelinternet dat snelheid steeds belangrijker wordt, dit terwijl men eerst voornamelijk zocht naar het goedkoopste abonnement."

Van Wezel vervolgt: "Afgelopen maanden hebben wij ons gericht op de directe klantvriendelijkheid met onder andere een gratis overstapservice. Onze medewerkers begeleiden de klant van aanvraag tot oplevering en zorgen op die manier voor een naadloze overstap.
Daarnaast hebben wij nu als enige vergelijkingssite een gratis 0800-nummer die ook nog eens 's avonds en in het weekend geopend is. De drempel is nu wel heel erg laag om contact op te nemen met een van onze doorgewinterde adviseurs. Dat merk je direct in reacties van klanten en natuurlijk in het aantal afgesloten abonnementen de afgelopen maanden."

Breedbandwinkel.nl is een in 2003 opgerichte vergelijkingssite voor breedband internet, telefonie en digitale televisie. In december 2009 werd Breedbandwinkel.nl verkozen tot favoriete vergelijkingssite voor internet abonnementen. In 2010 hebben tot nu toe 1,75 miljoen bezoekers de site bezocht.

door Bron: Redactie, 68.103 keer gelezen