Breedbandwinkel.nl favoriete vergelijkingssite voor internet

Breedbandwinkel.nl is de favoriete vergelijkingssite onder respondenten die zich online orienteren naar een internetabonnement. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in november uitvoerde.

Naast verschillende vergelijkingssites zijn ook de websites van de aanbieders zelf in het onderzoek opgenomen. UPC.nl is hierbij als beste uit de bus gekomen, gevolgd door KPN.com.

Peter van Wezel, algemeen directeur Breedbandwinkel.nl: "Het werk van de afgelopen maanden en daarmee de lancering van onze vernieuwde website heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen. Ook uit eigen onderzoek blijkt namelijk dat de klanttevredenheid van Breedbandwinkel.nl fors is gestegen.".

Voor het onderzoek nodigde WUA! veertig respondenten tussen de 20 en 48 jaar uit. De deelnemers kregen de opdracht op het internet op zoek te gaan naar een internetabonnement. De respondenten bezochten in totaal 42 verschillende websites, waarover 271 individuele beoordelingen werden gedaan. De respondenten waren geheel vrij in het bepalen van voorkeuren en budget. De zoektocht en de opgedane indrukken werden door WUA! vastgelegd en gebruikt om de verschillende scores te berekenen.

door Bron: WUA!, 66.384 keer gelezen