100.000 Wanadoo Livebox-gebruikers

Sinds de introductie van de Livebox in Nederland in oktober 2004 heeft Wanadoo 100.000 exemplaren aan Nederlandse consumenten geleverd. Dit aantal onderstreept het succes van dit alles-in-één apparaat waarmee Wanadoo ADSL-abonnees kunnen surfen op internet, gamen en bellen.

De Wanadoo Livebox heeft een opvallend hightechdesign en is eenvoudig te installeren. De Livebox verbindt alle PC's en spelcomputers in een huis met elkaar via een (draadloos) netwerk. Wanadoo was de eerste internetprovider in Nederland, die een dergelijk multifunctioneel alles-in-één apparaat op de markt bracht.

Op basis van haar multiplay-strategie breidt Wanadoo haar dienstenaanbod continu uit. Het eigen Wanadoo ADSL-netwerk waarmee het bedrijf een groot aantal IP-gebaseerde diensten kan bieden, vormt het fundament voor deze strategie. Gebruikers kunnen met de Livebox optimaal gebruikmaken van de voordelige ADSL-producten van Wanadoo. Volgens de Consumentengids van september 2005 is het Wanadoo Family + Telefonie-aanbod het goedkoopste combinatiepakket van telefonie en internet voor veelbellers. Dit pakket biedt downloadsnelheden tot 20 MB/s en kost 29,95 euro per maand.

Dit jaar introduceert Wanadoo aanvullende innovatieve diensten die via de Livebox te ontvangen zijn, waaronder Digitale Televisie. De Wanadoo Livebox is beschikbaar voor alle nieuwe Wanadoo ADSL-abonnees. Met een speciaal WiFi-upgradepakket kunnen abonnees draadloze functionaliteit toevoegen.

door Bron: Wanadoo, 85.902 keer gelezen