Ziggo introduceert nieuwe Basic abonnementen

Ziggo introduceert nieuwe Basic abonnementen

Telecomprovider Ziggo introduceert twee nieuwe abonnementen. Een nieuw internetabonnement van 40Mb met kabel tv en Horizon Go app, en een alles-in-één pakket met een snelheid van 25Mb. Beide abonnementen worden aangeboden voor een vaste prijs van 39,95 euro per maand.

Internet Start & Kabel TV
Tot op heden was Internet Complete met een snelheid van 150Mb het goedkoopste internetabonnement bij Ziggo. Het nieuwe Internet Start 40Mb abonnement vervult nu deze positie en is 10 euro per maand goedkoper.

Horizon Go
Bij alle Ziggo abonnementen is het standaard kabel tv pakket inbegrepen inclusief Ziggo Sport. Klanten ontvangen ruim 30 analoge zenders, en wanneer de televisie dit ondersteunt ook in digitale kwaliteit.
Met de Horizon Go app voor smartphones en tablets kan tevens gebruik gemaakt worden van Replay TV tot 7 dagen terug en ook buitenshuis tv gekeken worden.

Connect Basic
Ziggo Connect Basic & Play Start is het nieuwe alles-in-één pakket met een snelheid van 25Mb. Dit pakket met een vaste prijs van 39,95 euro per maand is 6 euro per maand goedkoper dan het Connect Start & Play Start pakket met een snelheid van 40Mb.
Ziggo Connect Basic & Play Start kan ook zonder vast bellen worden besteld, echter blijft de prijs gelijk aan het alles-in-één pakket.

Vergelijken
Benieuwd welke Ziggo abonnementen op uw adres beschikbaar zijn? Doe de postcodecheck en vergelijk het zelf:


Twijfelt u? Onze ervaren overstapspecialisten helpen u graag indien u nog vragen heeft. Wij zijn gratis telefonisch bereikbaar op 0800 - 0160.