Ziggo hervat uitrol GigaNet

Ziggo hervat uitrol GigaNet

Eind maart dwongen de coronamaatregelen Ziggo tot het voorlopig opschorten van de uitrol van haar gigabit-netwerk. Met de versoepeling van de maatregelen die sinds 1 juni stapsgewijs doorgevoerd zijn, rees de afgelopen weken al enkele keren de vraag wanneer Ziggo de uitrol van GigaNet zou hervatten. Dat gebeurt, zoals nu bekend gemaakt is, vanaf 28 juli.

De eerste regio die aangesloten gaat worden is de wijk Hoogvliet van de regio Rotterdam. Vanaf dinsdag 28 juli wordt daar de commerciële 'Gigabit campagne' gestart.

GigaNet aanbieding
Klanten die naar aanleiding van deze campagne besluiten het Giga-pakket te bestellen krijgen het eerste half jaar extra voordeel. Nieuwe klanten betalen gedurende de eerste zes maanden 34,95 euro per maand en er worden geen aansluitkosten (19,95 euro) in rekening gebracht. Na zes maanden geldt het normale abonnementstarief van 76,50 euro per maand. Bestaande klanten die voor het Giga-pakket kiezen kunnen de eerste zes maanden gratis gebruikmaken van dubbele internetsnelheid.

Draad weer opgepakt
De start van de activiteiten voor de uitrol van Gigabit internet in Hoogvliet stond aanvankelijke gepland voor eind maart. Daarmee was dit de eerste regio die het 'slachtoffer' werd het noodgedwongen stopzetten van de GigaNet uitrol. Ziggo pakt met het hervatten van de Gigabit campagne in Hoogvliet de draad dus letterlijk daar op waar die eind maart was blijven liggen.

door Bron: Ziggo, 4.420 keer gelezen