XS4ALL verhoogt snelheden en prijzen

XS4ALL verhoogt snelheden en prijzen

XS4ALL verhoogt de snelheid van haar Compact, Smart en Plus abonnementen. Tevens voert de provider per 4 juli een tariefsverhoging door op deze pakketten. De prijsstijging kan oplopen tot maar liefst 5 euro per maand. Hiernaast kunnen klanten gratis een Wifi-versterker aanvragen of gebruikmaken van mobiel internet.

XS4ALL geeft als reden voor de verhoging aan haar internetdiensten te willen blijven verbeteren en haar klanten de beste service te willen leveren. Afgelopen jaren heeft de provider steeds in juli haar tarieven omhoog bijgesteld. Vorig jaar was dit een verhoging van 2,50 euro per maand voor alle internetabonnementen. Dit jaar kan de verhoging oplopen tot 5 euro per maand voor klanten met het Compact abonnement.

BasicCompactSmartPlus
Huidige snelheid-20Mb50Mb100Mb
Nieuwe snelheid20Mb40Mb80Mb160Mb
Huidige prijs-€35,00€43,50€53,50
Nieuwe prijs€36,00€40,00€45,00€55,00

Het XS4ALL Pro glasvezel abonnement met een snelheid van 500Mb blijft in snelheid gelijk. Ook de prijs blijft met 63,50 euro per maand ongewijzigd.
De uploadsnelheden worden evenredig verhoogd bij de VDSL abonnementen. Zo krijgt het Compact abonnement een uploadsnelheid van 4Mb, Smart een upload van 8Mb en Plus een upload van 16Mb. Wanneer het abonnement wordt geleverd over glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de nieuwe downloadsnelheid.

Het Internet Basic abonnement is nieuw en bedoeld voor klanten die een maximale snelheid halen van 25Mb en waarbij verhoging tot 40Mb zinloos is. Deze klanten gaan in plaats van de huidige 35,00 euro nu 36,00 euro per maand betalen.

Pair bonding
XS4ALL is met de verdubbelde snelheid van het Plus abonnement de eerste provider die actief VDSL via Pair Bonding aan gaat bieden. Met Pair Bonding worden twee koperen aderparen naar de woning gecombineerd waardoor snelheden boven de 100Mb behaald kunnen worden.

Interactieve tv
De prijs voor interactieve tv blijft gelijk, echter wordt de eventueel 3e of 4e extra tv ontvanger een euro duurder per maand. Deze gaan 5 euro per maand kosten in plaats van 4 euro.
Ook vinden er diverse zenderwijzigingen plaats. Zo verdwijnen onder andere de zenders Motors TV, Pebble, TGRT EU, HaberTurk en Meiden van Holland Soft. Welke zenders worden toegevoegd is op dit moment nog niet bekend.

Gratis mobiel internet en Wifi-versterker
Bij alle abonnementen vanaf Compact ontvangen klanten vanaf 4 juli gratis Mobiel Internet Instap met 500 MB per maand. Met Mobiel Internet Instap kunnen klanten gebruikmaken van het 4G-netwerk van KPN. De Sim-kaart kan geplaatst worden in bijvoorbeeld een tablet, hotspot of 4G USB-stick voor gebruik met een laptop.
Daarnaast kunnen klanten met een Smart, Plus of Pro abonnement eenmalig gratis een Wifi-versterker aanvragen bij XS4ALL. Deze FRITZ!WLAN WiFi-versterker 1750E versterkt het signaal van het Wifi-netwerk om goed bereik te krijgen in alle ruimtes in huis.

Met het nieuwe productaanbod heeft XS4ALL haar abonnementen een stuk aantrekkelijker kunnen maken door de hogere snelheid, gratis mobiel internet en Wifi-versterker. Mochten de tariefsverhogingen voor XS4ALL klanten toch reden zijn om over te stappen dan kunnen zij kosteloos het abonnement beëindigen voor 4 juli 2017, ook wanneer de eerste contractperiode (doorgaans 1 jaar) nog niet is afgelopen.

Overstappen
Interesse in een van de vernieuwde XS4ALL pakketten of juist een andere aanbieder? Vergelijk dan zelf direct welke aanbiedingen op uw adres beschikbaar zijn.
Komt u er niet uit? Onze ervaren overstapspecialisten helpen u graag indien u nog vragen heeft. Wij zijn gratis telefonisch bereikbaar op 0800 - 0160.


door Bron: XS4ALL, 13.460 keer gelezen