XS4ALL introduceert VoIP Out

XS4ALL maakt het mogelijk om via internet te bellen naar vaste en mobiele nummers. Alle abonnees van XS4ALL kunnen van VoIP Out gebruik maken, zij hoeven hiervoor geen extra abonnementskosten te betalen. Voor het bellen naar nummers buiten het XS4ALL-netwerk wordt een helder gesprekstarief in rekening gebracht, vrij van piek- en daltarieven en roamingkosten. XS4ALL abonnees konden al kosteloos met elkaar bellen en gebeld worden op hun persoonlijke VoIP-nummer.

Wereldwijd voordelig bellen
VoIP van XS4ALL is een nomadische dienst: abonnees kunnen hun telefoonnummer overal ter wereld meenemen en kunnen hiermee bellen en gebeld worden. Een internetverbinding is natuurlijk wel een randvoorwaarde. Vanzelfsprekend kunnen XS4ALL abonnees VoIP ook gewoon thuis of op kantoor gebruiken, bijvoorbeeld om voordelig te bellen naar het buitenland.

Vrije keuze
In tegenstelling tot veel andere VoIP diensten in de markt, laat XS4ALL de keuze van randapparatuur en software volledig vrij. XS4ALL biedt kosteloos een eigen programma aan voor het gebruik van VoIP: de XS4ALL Softphone. Verder bevat de VoIP-dienst een aantal handige functies, zoals doorschakelen naar voicemail, voicemail ontvangen per e-mail en een gesprekkenoverzicht.

Heldere tarieven
Het ontvangen van een gesprek kost de gebruiker niets, evenals bellen naar een ander XS4ALL VoIP-nummer. Voor bellen naar overige nummers geldt een heldere tariefstructuur. Per bestemming geldt een vast tarief, ongeacht waarvandaan en wanneer de gebruiker belt. Een gesprek naar Frankrijk kost dus hetzelfde vanuit Nederland als vanuit Australie, en overdag geldt hetzelfde tarief als 's nachts. XS4ALL rekent namelijk geen roamingkosten en hanteert geen piek- en daltarieven. Ook rekent XS4ALL geen starttarief: bellers betalen de eerste minuut en daarna per seconde. Facturatie vindt achteraf plaats via de maandelijkse XS4ALL-nota.

Informatie en aanvragen
Als abonnee bij XS4ALL kunt u twee VoIP-nummers aanvragen. U kunt hier dan direct mee bellen en gebeld worden! Het aanvragen van de nummers kost u niets, evenals bellen naar andere XS4ALL VoIP-nummers (beginnend met 087-87) en gebeld worden. De tarieven voor het bellen naar vaste en mobiele nummers overal ter wereld vindt u in een handig overzicht op de website van XS4ALL.

door Bron: XS4ALL, 56.737 keer gelezen