Vodafone sluit zich aan bij overstapservice providers

Telecomprovider Vodafone heeft zich aangesloten bij de overstapservice waardoor een probleemloze overstap kan worden gegarandeerd. De overstapservice is een gratis dienst waarbij het huidige internet, bellen en tv abonnement voor de consument wordt opgezegd.

KPN, Tele2, Telfort, Online, XS4ALL en Ziggo hadden onderling al afspraken over deze overstapservice. Vodafone heeft zich hier nu ook bij aangesloten.

Het belangrijkste voordeel van de overstapservice is dat de nieuwe provider het oude abonnement voor u opzegt. Het oude abonnement wordt stopgezet wanneer het nieuwe abonnement is opgeleverd. Hiervoor is tijdens uw bestelling alleen het contractnummer van het huidige abonnement nodig.

De overstapservice geldt niet voor losse televisiediensten zoals het standaard tv-abonnement van Ziggo of Digitenne, deze abonnementen moeten altijd zelf opgezegd worden. Alleen wanneer het (interactieve) tv-abonnement onderdeel uitmaakt van uw huidige internet-pakket wordt dit abonnement automatisch opgezegd.
Ook wanneer u overstapt vanaf een glasvezelabonnement dient u het bestaande abonnement zelf op te zeggen.

Meer informatie over overstappen leest u op onze speciale overstap-pagina.

door 10.984 keer gelezen