Telfort sluit winkels en stopt verkoop

Internetprovider Telfort is per vandaag gestopt met het aanbieden van abonnementen voor nieuwe klanten. Begin dit jaar maakte moederbedrijf KPN bekend het Telfort-merk van de markt te willen halen en te integreren met het eigen merk.

De eerste stap in de voorgenomen fusie is nu definitief. Telfort is per vandaag gestopt met het aanbieden van abonnementen voor nieuwe klanten. Ook heeft het per 1 mei alle Telfort winkels gesloten. Bestaande Telfort klanten behouden hun lopende abonnement en er verandert voorlopig niets aan de bestaande dienstverlening. Vanaf vandaag kunnen Telfort klanten met vragen terecht in KPN winkels voor service.
De Telfort website blijft voorlopig bestaan, ook hier kunnen klanten terecht voor vragen en service. Ook blijven Mijn Telfort en de Mijn Telfort app gewoon werken.

KPN geeft aan in de loop van 2019 en 2020 het KPN merk aan te willen vullen met de sterke eigenschappen van Telfort. Op termijn zullen huidige Telfort klanten dan ook om worden gezet naar een vergelijkbaar KPN abonnement.
Klanten die nu al over willen naar KPN kunnen kosteloos overstappen. Bestaande Telfort klanten betalen namelijk tijdelijk geen 35,00 euro aansluitkosten wanneer zij overstappen naar KPN. Bovendien betalen overstappers de eerste zes maanden slechts 35,00 euro per maand.

Prijsverhogingen
Twee weken geleden maakte Telfort nog bekend de prijzen voor bestaande klanten op te gaan hogen per 1 juni. Vanaf volgende maand verhoogt Telfort namelijk de tarieven van haar alles-in-1, internet en tv en internetabonnementen met 2,50 euro per maand. Ook wijzigt het een en ander aan zenders. Bestaande klanten hebben tot 1 juni 2019 de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen.

Per 1 juni gelden voor Telfort en KPN de volgende tarieven voor de basisabonnementen met een snelheid van 50Mb:

AbonnementTelfortKPN
Internet€37,50€42,50
Internet & Bellen€40,00€44,50
Internet en TV€45,00€52,50
Alles-in-1€47,50€54,50

door 7.804 keer gelezen