Telfort voert laatste prijsverhoging door

Telfort voert laatste prijsverhoging door

Na de aangekondigde prijsverhogingen van KPN en XS4ALL volgt nu ook Telfort met zender- en prijswijzigingen. Per 1 juni verhoogt Telfort de tarieven van haar internetabonnementen met 2,50 euro per maand. Ook wijzigt het een en ander aan zenders. Bestaande klanten hebben tot 1 juni 2019 de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen.

Het is opvallend dat Telfort er nu voor kiest prijsverhogingen door te voeren voor zowel internet als bellen. Per 1 mei stopt Telfort namelijk met het aannemen van nieuwe klanten wegens de voorgenomen fusie met KPN. Telfort geeft aan dat er voorlopig nog niets verandert aan de dienstverlening en voorwaarden. Wel gaat Telfort op termijn verder onder de KPN-vlag.
Klanten die nu al over willen naar KPN kunnen kosteloos overstappen. Bestaande XS4ALL en Telfort klanten betalen namelijk tijdelijk geen 35,00 euro aansluitkosten wanneer zij overstappen naar KPN.

Per 1 juni worden de prijzen voor alle Telfort internetabonnementen opgehoogd met 2,50 euro per maand.

AbonnementHuidig tariefPer 1 juni 2019Prijsstijging
Internet€35,00€37,50€2,50
Internet & Bellen€37,50€40,00€2,50
Internet en TV€42,50€45,00€2,50
Alles-in-1€45,00€47,50€2,50

Als reden voor de prijsverhogingen geeft Telfort aan investeringen te doen in de nieuwste technologie voor haar producten en diensten. Samen met KPN gaat Telfort dit jaar flink bouwen aan een nog beter netwerk voor al haar klanten.

Zenderwijzigingen
Begin deze maand zijn een tweetal zenders toegevoegd aan het internet en tv basispakket. LoveNature is in plaats van National Geographic gekomen en muziekzender TV 538 is nieuw. In het pluspakket zijn muziekzenders Stingray Classica en 100% NL TV toegevoegd.
Per 1 juni verdwijnen ook een aantal tv-zenders. Uit het basispakket gaan WildHitz, FOX, National Geographic en 24Kitchen. De zenders Antena 3 en Zing worden verwijderd uit het uitgebreid pakket en NatGeo Wild en BabyTV uit het pluspakket.
Ook radiozender WDR3 wordt per 1 juni verwijderd uit het zenderaanbod.

Vast bellen
Net als bij KPN en XS4ALL gaat het beltarief bij Telfort omhoog van 0,13 euro naar 0,14 euro per minuut. Ook het starttarief gaat met 0,01 euro omhoog. Het starttarief voor internationaal bellen naar landen in de EU wordt echter geschrapt per 15 mei. Op dit moment betalen Telfort klanten hier nog 0,13 euro per gesprek voor.
De minuuttarieven voor bellen naar het buitenland worden vereenvoudigd. Zo zijn er nu nog maar drie zones en is het tarief voor bellen naar vast en mobiel gelijk.
Klanten met het oude 'Vast Bellen' pakket, de voorloper van het huidige 'Onbeperkt Bellen', krijgen te maken met een extra prijsverhoging. Zij gaan in plaats van 2,68 euro per maand per 1 september 5,00 euro per maand betalen voor deze dienst. Het pakket is maandelijks opzegbaar.

Opzeggen en overstappen
Controleer voordat u overstapt altijd goed of deze tariefswijzigingen ook voor u gelden. Is dat het geval, dan bent u vrij om voor 1 juni over te stappen naar een andere provider. Komt u er niet uit? Onze ervaren overstapspecialisten helpen u graag indien u nog vragen heeft. Wij zijn gratis telefonisch bereikbaar op 0800 - 0160.
Bekijk hier direct welke aanbiedingen op uw adres beschikbaar zijn:


door Bron: Telfort, 9.008 keer gelezen