Telfort gaat ook glasvezel leveren

Sinds 11 mei biedt Telfort ook internet, bellen en interactieve TV via glasvezel. Telfort biedt haar glasvezelpakketten momenteel alleen aan in gemeenten waar acties lopen om ten minste 30% van de inwoners op glasvezel te laten intekenen.

Als deze grens is gehaald, dan wordt het netwerk pas echt aangelegd door netwerkbeheerder Reggefiber. De gemeenten waar het nu om gaat zijn: Acht, Achtse Barrier, Beilen, Blixembosch, Bovensmilde, Budel, Echt, Ernst, Epe, Heiloo, Heilo-Noord, Hoogersmilde, Jisp, Koningsbosch, Maarheeze, Nieuwstadt, Oene, Ommen, Smilde, Susteren, Vaassen, Westerbork en Wormer.

Een alles-in-één glasvezelpakket van Telfort is beschikbaar vanaf 47,50 euro per maand, heeft een gegarandeerde snelheid van 50 Mb en wordt standaard geleverd met twee interactieve TV-ontvangers. Daarnaast is het mogelijk om de snelheid te verhogen tot maar liefst 100 Mb en om nog twee extra interactieve TV-ontvangers aan te vragen.
Deze pakketten zijn binnenkort ook verkrijgbaar via Breedbandwinkel.nl.

Onlangs kondigde moederbedrijf KPN al aan om de betrokkenheid bij de levering en de uitrol van glasvezel internet te willen versterken. KPN en XS4ALL bieden al glasvezel internet pakketten aan en vanaf nu dus ook de prijsvechtende dochter van het bedrijf.

door Bron: Telfort, 43.463 keer gelezen