T-Mobile klantvoordeel nu ook voor Tele2 mobiel klanten

T-Mobile klantvoordeel nu ook voor Tele2 mobiel klanten

Vanaf vandaag kunnen consumenten die een mobiel abonnement van Tele2 combineren met een T-Mobile Thuis internet en tv-abonnement ook profiteren van klantvoordeel. Het voordeel bestaat uit maandelijks korting op de T-Mobile Thuis abonnementskosten en extra mobiele data bij een Tele2 mobiel abonnement.

Klanten van Tele2 mobiel die vanaf vandaag kiezen voor een T-Mobile Thuis Basic, Fast of Premium abonnement krijgen 5,00 euro korting per maand op de standaard abonnementskosten van het T-Mobile Thuis abonnement. Daarnaast ontvangen zij maximaal 5 GB extra data op hun mobiele Tele2 abonnement. Dat voordeel geldt natuurlijk alleen voor mobiele abonnementen met een beperkte databundel. Hoeveel extra data aan de bundel wordt toegevoegd hangt af van de hoogte van de standaard databundel. Klanten met een Tele2 mobiel abonnement met 1 GB of 2 GB data krijgen 1 GB extra. Klanten met een 5 GB abonnement krijgen er 3 GB bij en de 10 GB en 20 GB abonnementen ontvangen 5 GB extra data.
De korting en extra data geldt uiteraard ook voor T-Mobile Thuis klanten die nu kiezen voor een Tele2 mobiel abonnement.

Tele2 mobiel databundelGratis extra dataKorting T-Mobile Thuis
1 GB+ 1 GB- € 5,00
2 GB+ 1 GB- € 5,00
5 GB+ 3 GB- € 5,00
10 GB+ 5 GB- € 5,00
20 GB+ 5 GB- € 5,00
Unlimitedn.v.t.- € 5,00

Alleen voor nieuwe en verlengende klanten
Het klantvoordeel geldt alleen voor klanten van T-Mobile en Tele2 mobiel die een nieuw abonnement afsluiten of een bestaand abonnement verlengen. Voor consumenten die nu al een lopend T-Mobile Thuis- én (op hetzelfde adres) ook een Tele2 mobiel-abonnement hebben gaat het klantvoordeel dus pas in wanneer een van beide abonnementen verlengd kan worden. Daarbij is het belangrijk om te weten dat klanten met een Tele2 Thuis of T-Mobile 4G Voor Thuis op dit moment nog niet in aanmerking komen voor klantvoordeel.

Om de korting op de abonnementskosten en extra data te activeren dienen klanten zelf actie te ondernemen. Dat kan door registratie van de abonnementen op de website van Tele2 of via de My Tele2 of My T-Mobile app. Hieronder staat een overzicht van de nieuwe bundelvoordeeltarieven en -voorwaarden.

Tele2 sinds 2019 onderdeel van T-Mobile
Tele2 werd in januari 2019 officieel onderdeel van T-Mobile in Nederland nadat de voorgenomen fusie tussen beide providers goedgekeurd was. T-Mobile moest voor die goedkeuring wel enkele beloftes doen. Onder andere dat het Unlimited Data abonnement van Tele2 tot minimaal drie jaar na de overname qua voorwaarden en prijs niet zou veranderen.

Tele2 biedt onbeperkt mobiele data aan in een abonnement dat, tot op de dag van vandaag, 10,00 euro per maand goedkoper is dan dat van T-Mobile. Dat prijsverschil blijft ook met het nieuwe bundelvoordeel bestaan.

Vergelijk het zelf
Benieuwd wat T-Mobile Thuis in combinatie met Tele2 mobiel op jouw adres te bieden heeft? Doe de postcodecheck:


door Bron: T-Mobile, 4.419 keer gelezen