Snellere gebruikersinterface voor DELTA en Caiway tv

Snellere gebruikersinterface voor DELTA en Caiway tv

Softwareontwikkelaar Stoneroos heeft bekendgemaakt dat het een volledig vernieuwde gebruikersinterface heeft uitgerold voor alle tv-klanten van DELTA en Caiway. De interactieve tv ontvanger heeft enkele nieuwe gidsfuncties maar is vooral een heel stuk sneller geworden.

De nieuwe gebruikersinterface presteert dankzij diverse verbeteringen gemiddeld 50 procent sneller. Daarnaast kunnen gebruikers nu kiezen tussen een tv-gids met lijstweergave en een tv-gids met rasterweergave.

Geoptimaliseerd door DELTA en Caiway
Stoneroos heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe gebruikersinterface gekozen voor haar whitelabel OTT NOW! software. Die is in samenwerking met de providers helemaal geoptimaliseerd voor de tv-diensten van DELTA en Caiway.

De software voor de interface wordt volledig in de Cloud gehost en bestaat uit front-end clients en een proxy. Deze opzet waarborgt volgens Stoneroos een robuuste, betrouwbare en stabiele gebruikerservaring die bovendien sneller reageert en presteert. Bijkomend voordeel is dat de nieuwe gebruikersinterface in de toekomst ook sneller en eenvoudiger onderhouden, aangepast en uitgerold kan worden.